Лидерът на Adobe: Офисите засилват продуктивността на служителите

По думите му работата от вкъщи има своите слаби места

0
 
2
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много е прав човека, в момента е пълно с ентусиасти, които вярват, че хоум офиса е нещо невероятно.
Всъщност, като поработиш 2-3 години и виждаш нещо съвсем други.
Хората стават неангажирани, медузи, отпуснати и затъпяващи. Хадилникът е на ръка разстояние, дивана и дистанционното и те. Производителността се смазва, а хората стават социални инвалиди.

1-2 дни седмично от вкъщи ОК, но не повече.
0
 
3
 
5
преди 1 месец
Примерно пишеш имейл, отговарят ти след 30 мин, след това ти пак пишеш и така няколко пъти за нещо, което в разговор на 4 човека би заело 20 минути оперативка на живо. Може и с видеоконференция, но не е същото. Предпочитам за някои дейности да е грубото физическо присъствие.
0
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мисля, че темата е работа от вкъщи и работа в офиса. По този пункт съм съгласен напълно със статията. Включително и един допълнителен момент.
При нас от начало почти всички бяха хоум офис. След това вкъщи си останаха хората, които имаха да довършват проекти. Бяха изключително доволни, включително и аз, като шеф. Но! Другите, които се завърнаха в офиса започнаха да дават нови идеи и естествено, нови проекти. И някакси естествено, хората, които са си вкъщи, не се включиха в тях. В момента приключват старите проекти, но вече има сформирани нови екипи, в които те не участват. Малко психологически проблем.
Ако нямаше нужда от офис, защо тиимбилдинга е добро нещо. И защо говорим за екипна работа? Да, за 2-3 или един фриилансер добре е да си стои в къщи. Но до време. Минал съм по този път.
2
 
1
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Е след като е купил офис в Манхатън, индиецът не иска да го гледа празен. Не е престижно.
Но да си спомни какво стана с Мариса Маиер (бившата шефка на Yahoo), която имаше същите робовладелски пориви - "марш всички в офиса че да ви виждам".
1
 
1
 
2
zelka007 до: mrynmryn
преди 1 месец
ами с техният софтуер печелиш пари ... :))) ... освен това върши страхотна работа , бързо , качествено ... виж на autodesk ценовата листа ... :)))
1
 
1
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-скоро малко потребители могат да си позволят техния софтуер, когато работят от собствен комп и ползват безплатен софтуер вместо техния.