Как Brexit може да укрепи Запада?

Съживеният ЕС може да бъде по-силен партньор на САЩ

4
 
2
 
6
преди 5 месеца
Червенков, тия глyпости ми бяха образували мазоли на ушите и преди 4 години. Пак ще ревеш. За твое сведение мнозинството американци не са нигъри, свалени вчера от палмите, нито комунисти.
2
 
2
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Англия може да бъде за ЕС това което е Канада за САЩ, но може да бъде и това което е Мексико за САЩ. Не знам защо си мислят че САЩ, Китай и ЕС ще се съобразяват с тях, а няма да се опитат да ги довършат.
0
 
6
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Колкото напускащата семейството си жена укрепва семейството си !!! Пълни тъ потии!!!
2
 
8
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Всъщност шута, дето ще набият 'мериканците на тромбака ще подейства много добре и на ЕС. Просто най-близките идейно на ЕС ще спрат да се държат като инфантилни гибони и ще си сътрудничат по належащите проблеми. А не е като да няма такива.
5
 
3
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ако излизането от ЕС укрепва Запада - ми дайте да излезем всички. Ние така и не обявихме влизането си в ЕС за национален празник, което си беше голяма грешка
10
 
4
 
1
преди 5 месеца
От първото изречение се почва с глупостите. Добре че е Вовата - иначе не знам с кого западът ще оправдава непрестанните си провали.
И отсега се говори за след Доналд Тръмп... чакайте бе - палячовци - как пък решихте, че жалкият ментален дегенерат байдън, ще победи великият човек? Това е възможно само с цените на брутално фалшифицирани избори, последствията ще бъдат ужасяващи.
А и байдън не беше ли вицепрезидент на обонгото? Да напомням ли как тогава САЩ сринаха Либия и Сирия, за да отприщят дивашките орди към Европа... разориха и украйна, откъдето лично байдън открадна милиарди !!!
Защо да чета по-надолу?