ИПИ: България все още е тромава при привличането на нови инвеститори

Необходимо е да се съкратят административните процедури и да се намалят данъците, особено на ниво общини, посочва икономистът Адриан Николов

0
 
0
 
5
khao до: Спящият бик
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
абе трол... кви инвестиции при това некадърно и крадливо правителсто и при тая продънена съдебна система
0
 
1
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ами напишете за “сделката” с Vivacom и ще ви стане ясно защо няма инвеститори!!!!
0
 
0
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Като първо- ние сме в ЕРМ 2, ако не ти е известно!!!
Като второ - почвай да пишеш кои са тия плодове и несметни богатства от приемането в чакалнята и защо още не са потекли към финансовата ни система??!!!
3
 
1
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Необходимо е също да сме малко по-умни и да не си пречим сами. Защото вместо да берем плодовете от членството ни в ЕРМ-2, в момента събираме камъните на протестиращите!

И това не е случайно - ако се върнем към призива на (п)РЕЗИДЕНТА за оставка на законно избраното правителство и Главен прокурор на РБ - ще си примомним, че това се случи точно в навечерието на приемането ни в ЕРМ-2, два дни преди това. За досетливите връзката с познати партии, чужди държави и обвиняеми олигарси не е случайна!
1
 
3
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Мерките са простички ! Когато стане възможно да си направиш ООД в България в 23 през нощта онлайн легнал в леглото и да имаш ДДС номер след 2-3 часа значи сме на правилния път. Тук мога спокойно да добавя хилядите наредби от типа на наредба 18 и т.н. и такива където когато п р ъ д н е ш ... трябва да попълниш някакъв документ ....... А да не говорим,че имаш строително разрешение строиш влагаш примерно 20 милиона и после излизат 5 индивида на палатка пред строежа ти и искат да го събориш .... какво правиме другари ?!