Пътят между Стара Загора и Хасково остава блокиран вече 60 часа

Нощта е преминала спокойно, но протестиращите ще останат на мястото безсрочно, докато не се разреши преминаването им към кръстовището за магистралата

1
 
0
 
5
преди 1 месец
Блокирайте сараите (зимни, летни, пролетни, есенни, морски, планински), блокирайте палата на Боко, блокирайте къщата на неговата съветничка, която за 5 години е изплатила замък за 1млн.лв, блокирайте бизнесите на олигарсите, трошете им колите, трошете им прозорците, тормозете тях....защо тормозите съгражданите си.... медицинска сестра от Младост чака автобус за работа 90 мин. и после още толкпва пътува до ВМА...това адекватно ли е? Нормално ли е? Някъв пиян *** дето цял ден го е напекло слънцето ходи и пръска с вода бабичка провокаторка, дърпа и бастуна...абе ***, ти майка нямаш ли?Баба нямаш ли, че се държиш като л**нар?! Ходи се изкъпи и легни почини, че от слънце и бира мозъка ти изфиряса съвсем и нервите вече не издържат..... ай сиктир от ***... с такова гротеско поведение и 23424562 дни протест да има никой няма да ви вземе под внимание...
1
 
1
 
4
преди 1 месец
Аз също не разбирам каква е идеята да се блокират възлови кръстовища и пътища. Граждани пречат на граждани, не на политици...идете им блокирайте къщите да не могат да излизат и да не могат да отидат на почивка, трошете тяхната собственост, не държавна такава, защото после всички плащаме щетите, а баба ми и вашите баби за минимална надница ще изчистят поразиите направени от протестиращите...бях цитирала Вазов ... протестиращите дават това, което могат - численост. Интелигенцията трябва да им даде душа и идеали...Акъл требе за тая работа, не тоалетна хартия, коктейли *** и жишотинско държане.
0
 
4
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Блокадите не са форма на протест, а на саботаж. Ако се обърнем назад, ще видим че в историята на БСП(к) този прийом е традиционно използван, като често е прераствал в директни терористични действия - палене на влакови композиции, взривяване на църкви и мн. др.
2
 
3
 
2
Hahoto до: Asdf1234
преди 1 месец
Още по-лошо, ако стане някоя тежка верижна катастрофа с много пострадали. Не одобрявам и блокадата на пътя! Има си места за протест!
3
 
1
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако някой си позволи да блокира магистрала, ще му се наложи да се обяснява с разгневени шофьори. Просто, полицията следва да се прибере за 2 часа и решението, ще е бързо и справедливо.