Палатков лагер затруднява движението в столицата

Затворени са кръстовищата при Орлов мост и "Цар Освободител" в района на Президенството

4
 
1
 
8
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Умните и красивите би трябвало поне малко да отбират от политически маркетинг. Не може непрекъснато да внушаваш, че си отбрано малцинство, което превъзхожда морално и интелектуално останалите хора, защото те са избиратели, от които ще зависи резултатът от евентуални избори - предсрочни или родовни, няма значение. Нормалната психологическа реакция предполага възгорделите се и надменни площадни звезди да бъдът наказани от мнозинството, заради обидите, пренебрежението и нарушаването на собствените му граждански права. Или, както се изразих някъде другаде - не ни принуждавайте зорлем да гласуваме за ГЕРБ, за да удовлетворим собствената си нужда от справедливост. Кампанията ви, подхранвана с мръсните пари на засегнатите олигарси и използваща познатите ни методи на ДС вече не изглежда чиста, спонтанна и романтична. Отбъсваща е!
3
 
1
 
7
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Няма съмнение, че действията на търкалящите се по паветата се направляват от мозъчен и финансов център. Този център не желае избори, защото не може да ги спечели. Той желае хаос, за да може по някакъв начин (п)РЕЗИДЕНТЪТ в качеството му на главнокомандващ да намери повод за извършване на държавен преврат и въвеждане на едноличен президентски режим под диктовката на Москва!
4
 
2
 
6
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Не бих искал да съм на мястото на полицаите в момента. Вместо да подберат нарушаващите обществения ред и да последват дела за дребно и не толкова дребно хулигантство - те ги пазят от нормалните граждани, за да не се получават сблъсъци. Учените да охраняват спазването на реда, охраняват нарушителите! Това е прекалена измислена и криворазбрана толерантност, която ерозира ценностите ни, освен че нарушава закона. Затова очаквам нещата да ескалират, ако органите на реда толерират безредието и хаоса!
1
 
3
 
5
Zlato до: IQ96
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Аз съм с колело и ми е перфектно. Тежките камиони ще минават по околовръстното. Бих казал София се доближава до идеала на еко активистите :)))
2
 
6
 
4
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Има място за протестиране. От президенството до НС нека цялото пространство да затворят, като искат, но да не пречат на хората да си вършат работата!

То вече е ясно кои са тия лежачи по кръстовищата, нормалните протестиращи работят и излизат към 6-7 часа, към 10 се прибират.
2
 
4
 
3
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Вече хората са на ръба на търпимостта. Идеи - хубаво, но мисля, че това, вече не са интелигентните млади хора, както ни уверяват медиите.
Сутринта, човекът от барикадата, който заставаше пред репортерката на една от телевизиите не ме очарова по никакъв начин.
Ще помоля, полицията да се прибере за няколко часа в районните управления и шофьорите, сами, ще решат проблема и то много бързо.
3
 
4
 
2
xkm
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Сълзотворен газ и водни струи срещу нарушителите на правата на гражданите ....
1
 
4
 
1
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Провалянето на една идея, най-лесно става, като се преекспонира и доведе до абсурд. Блокирането на София НЕ е от полза на протестиращите и ще настрои хората отрицателно.