Джо Байдън в търсене на новия икономически център

Според предполагаемия кандидат на демократите за президент на САЩ е настъпил моментът за ново публично-частно икономическо партньорство

1
 
4
 
6
фиг.1 до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Сексизмът е либepcтка фиrня. Падаш ми в очите, че изобщо го споменаваш. А щом разполагаш с медицинското досие на Байдън, моля, сподели го с нас. С линк към официален източник, естествено. Нали не искаш хората да те помислят за лъжец?
6
 
1
 
5
Императорът до: фиг.1
преди 2 месеца
Като нямаш други отговори, тръгваш на сексизъм. Серафима казва истината: великият човек се е доказвал цял живот - байдън се е доказал само в краденето. Сенилството му е медицински факт.
3
 
4
 
4
фиг.1 до: serafima
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Колкото и сенилни да са възрастните бели хетepoceксуални мъже, те все пак са много по-способни и интелигентни от женcките. С това изразявам подкрепата си и за двамата кандидати. Много поздрави и приятна вечер.
6
 
4
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хайде дано да намери центъра. Но преди това трябва да изчисти голямото петно около сина си. Байдън го търсят само, за да се противопоставят на Тръмп, който между впрочем е 5-6 години по-млад от Байдън и е доказал себе си в живота.

Ще видим.
6
 
6
 
2
фиг.1 до: Jorkata
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Деменцията и сенилността първо трябва да бъдат доказани. Имай предвид, че аз също съм човек на възраст и познавам доста над 70+ годишни хора, които са много по-здравомислещи от младите националистически пocepковци. А да не припомням, че и Тръмпунгера е почти толкова дърт. Тъй че докато не ми преведеш категорични доказателства за сенилността на Байдън, аз ще продължавам да смятам твърдението ти за гнъсна лъжа.
4
 
5
 
1
преди 2 месеца
Тоя първо да си намери хапчетата против деменция и сенилност.