ДПС ще подкрепи вота на недоверие срещу кабинета

Движението за права и свободи е удобна жертва на политическите партии по архетип, посочи депутатът Ерджан Ебатин

2
 
0
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Дежа ВЮ!
ДПС заби нож в гърбъ на БСП. сега ше забие ШИШ с двеста у дупарата и на ГЕРБ. ТАКА Е. УПРАВЛЕВАЩИТЕ И КУКЛОВОДИТЕ ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ СУХИ ОТ ВОДАТА.
ГЕРБ И БСП още ги боли от "обятията".
Ко ше се случи? Боеко привиква слаби партии с амбициозни лидери за следващ жертвен агнец в неговия олтар. Яне Янев, волен сидеров, радан кънев - само по-едрите и известни жертви. Ако не успее да прикотка некой да се самоубие, но да изпълни ролята на фикус, златен пръст и т.н. - ше си ОСТАНЕ! Щот се е самоубедил, че е енидствен, непогрешим и незаменим. Дали ше го бутнат7 ето това е въпрос за 1 милион долъръ.
1
 
4
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Подкрепата от ДПС боли, но само първия път, както казват запознати. А това беше отдавна... Вече всички знаят какво могат да очакват, въпросът е какво са склонни да дадат. От сега управляващите винаги може да се вземе повече, но БСП казаха, че партийната им каса нече е на минус с 5 млн.! Затова, ако използваме ноложилия се шаблон в един ТВ формат - тия "ще дадат всичко от себе си". Нема лошо в това себеотрицание по принцип, лошото е, че първо ще искат да го вземат от нас!
0
 
3
 
5
фиг.1 до: фиг.1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
С извинения за правописната грешка.
0
 
4
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Имах си хас да не го подкрепи. След толкова години политическо лавриране, явно пак ще се сдуши със старите си дружки. Пеевски премиер!
3
 
8
 
3
преди 2 месеца
В общи линиии се очертава картинката, че постановката с Иванов е поръчана от ДПС, за да изнудват Борисов и ГЕРБ за някаква нова тлъста порция.
Изглежда ДПС вече са инвестирали всички откраднати пари от КТБ и сега имат нужда от нов милиард за следващите си проекти.
3
 
3
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Прави са от ДДС.
Министрите не са на ДДС, министрите са на ДПрасе.
0
 
7
 
1
преди 2 месеца
Жертва не сте вие, а българския народ, позволявайки да ви има като партия