В България по-малко от двама души ще издържат един възрастен към 2100 г.

Коефициентът на възрастова зависимост в ЕС ще се удвои дотогава спрямо 2019 г.

0
 
2
 
5
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
През 2100 г. никой няма да издържа никого, защото няма да има такава държава.....
2
 
1
 
4
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Хайде стига сте плашили гаргите с такива стЪкмистики!!! Имам един прост въпрос - от 2000г. насам,всяка година България бележи ръст на БВП,тоест заработва и печели реално все повече пари. Как така и защо пенсиите и заплатите намаляват? И какво значение има колко души ще "издържат" един пенсионер,когато те ще заработват много пари и ще могат спокойно да "издържат" един пенсионер,че и двама?
2
 
4
 
3
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Хохото вече си е номер 3 в класацията за най-Tъп трол копейник откъдето и да си го погледнеш.

Редовните клишенца и алабалистики за бузлуджари с интелект на скарида.

Тавариши и сега какво да направим, да затворим границите с Европа, да излизаме от ЕС и да влизаме в Евразийския съюз ли? И какво ще стане, ще избият ц.ига.ни.те ли? Или ще почнат здраво да раждат жените, че от евразийскамизерия кво друго да правят?!

И малко по темата, отдавна 50% и повече от пенсиите не идват от осигуровки, а от други пера в бюджета. За пенсии ще има, освен ако господарите на Рундьо Рублата и Куурнелия пак не oceрат пейзажа!
2
 
5
 
2
ing5rov до: Hahoto
преди 4 седмици
Мигленчето и то ше чака пенЦийка ...
3
 
5
 
1
преди 4 седмици
Мигленче, един ром и един бял ще издържат един пенсионер и две ромчета през 2100 година. Боко ще е пак на власт, щото разбрахме алтернатива няма. Ватьо пак ще е на абразурата. А инвестеро ще се казва .... /оставам на твоето въображение/ ...