Политолози: Протестите показаха, че старото делене на дясно и ляво не работи

Дали Борисов ще подаде оставка зависи от нервната му система, смята проф. Антоанета Христова

2
 
2
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Егати глупостите. Нямало вече ляво-дясно!? Щенка ви се, защото с политическа мимикрия се опитвате да си отворите политическа ниша, каквато няма свободна. Винаги ще има два основни подхода в отношението към политико-икономическите процеси - либерален и социален. Либералният ще се опитва да остави богатството у хората, които го изработват, а социалният ще иска първо да го събира в един кюп и после наши хора да го разпределят на още по-наши, като при това получават трлъсти подкупи за благосклонността си. Корупцията е иманентно свързана с т. нар. социали леви управления.

А Христо Иванов е толкова активен срещу ДПС, защото техните бизнес интереси се конкурират с интересите на спонсора му. Освен това притесненията на този спонсор, че Главният прокурор е човек на конкурента му, определя пък фиксацията и срещу него. Какъв лидер може да е Христо Иванов - най-прозрачният шут сред гендерите!?
3
 
5
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
по нашите земи поне в последните 30 години такова делене не е имало... измислено е от платени нищонеправещи политолози..
все оше сме на същата стъпка като 90те... борим се да си върнем държавата от селския ни елит и да има справедливост (правораздаване)... като се случи това, тогава ще израстнем на ниво за дебат леви/десни.
1
 
6
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хм, политолозите не бяха ли хора, които съвършено разбираемо могат да обяснят кои събития са допринесли за възникването на някои обществени процеси, но са съвсем неспособни да предскажат до каква промяна ще доведат тези процеси? А делението ляво-дясно си го има, само където в днешно време либералите са нарочени за социалисти, а консерваторите за крайно десни.