Голямото социално замитане

Операторите на социални мрежи и онлайн платформи преосмислят своите политики - поне толкова, колкото Facebook, който в момента се занимава с бойкота на големите

2
 
0
 
7
фиг.1 до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ако ми обясниш защо не съм прав, може и да се засрамя.
0
 
3
 
6
Hahoto до: фиг.1
преди 10 месеца
Не става дума за "интелектуарлни претенции", нито за "охулване на зеления преход". Мен ме боли и си го казвам. А на теб не ти прави чест да коментираш по този начин!
3
 
0
 
5
фиг.1 до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ако статиите и коментарите вече не са достойни за високите ти интелектуарлни претенции, просто напусни сайта и повече не се връщай. А за нас не мисли, ние ще си намерим някой друг, който да охулва зеления преход.
0
 
5
 
4
преди 10 месеца
Бойчо, Бойчо, честно и за теб ми е мъчно. Следя сайта от много години. Какви какви материали имаше.... Какви коментари, какви анализи, какъв ентусиазъм...Да прочетеш нещо в Инвестор беше удоволствие... Сега бягате след събитията, злоупотребявате в една плоскост с преводите, няма ви на 99 процента от брифингите. Изтървали сте пулса на живота и ЖИВУРКАТЕ! Вегитирате под крилото на трибуквието и блумбергови. А знам че има потенциал във вас ОГРОМЕН! Дано се събудите, иначе ще останат само Ватьо и Гатьо и още няколко трола по задължение...Пиша ви това с болка и с цялото си уважение към вас!
2
 
2
 
3
zelka007 до: ing5rov
преди 10 месеца
то това е за градовете и гражданите , не го мисли ... за чобаните в аграрните райони не се отнася ... можеш да си спокоен ...
0
 
4
 
2
ing5rov до: Petar2015
преди 10 месеца
В "умните градове" и стадото ше е "умно" ... само ше оди дето требе да го стрижат , доят , *** и колят ... е те това е целта на упражнението ковид 19 .
1
 
7
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Свобода на словото ли? (смях)На стадото се разрешава да блее, но не и да ръмжи.