Тръмп ще плати "горчива цена" заради безразличието си

Реакцията му към протестите в САЩ и коронавируса ще повлие на изборите през ноември

1
 
0
 
6
ing5rov до: Императорът
преди 1 година
" Не съм сигурен само: кой ви плаща за това. "Как кой бе Импе ... блумбъргосоросоидите бе ...там помията няма свършване !
3
 
4
 
5
red6 до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти си последният, който ще разбере, че пoмиятa се излиза срещу пoмияpитe. Така, че просто оранжевият гибон е чао - е не по вина на демократите, илюминатите, извънземните или нещо друго. Той е аут, понеже е инфантилен социопат и безскрупулен хроничен лъжец. И тотално безполезен и сигурно още 20 години ще чистят след т*пoтиятa, която сътвори за 1 мандат.А ботоксното джудже го видяхме - поредният сатрап, само че тоя е по-опасен. Има едно червено куфарче с един голям червен бутон. А да, това което визираш като "човешката цивилизация" - само, ще те светна, че там където властва марионетката на жалкия кагебеец - Рамзанчо - са бетер арабските държави. Шериат до откат. И ако това му викаш цивилизация...
2
 
3
 
4
kane до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Императоре,Просто го приеми и продължавай напред. Пазарите са по стабилни при демократите. И с по малко ръстове могат да се правят добри пари. За мен лично са за предпочитане. Раята като е спокойна е по щастлива и продуктивна
6
 
3
 
3
преди 1 година
Инвесторът,това ви е вече утринен ритуал - нали: да сервирате на читателите кофа вoняща пoмия - срещу Доналд, Вовата, срещу Русия или срещу човешката цивилизация като цяло. Не съм сигурен само: кой ви плаща за това.
5
 
3
 
2
Императорът до: Императорът
преди 1 година
Отделно сега - опустошителната втора вълна на К 19 - бе предизвикана именно от безчинстващите opди - те носят пряка вина за огромният брой нови случаи - не Тръмп... и със сигурност той ще използва това - и ще обвини с основание т.нар. "демократи" и леви троцкисти и чepни расисти за новият епидемически взрив.
6
 
3
 
1
преди 1 година
За коронавирусът има някакво основание твърдението, но за т.нар. "протести" истината е коренно противоположна. Цяла Америка видя, че Тръмп искаше да въведе ред, но "демократската" измeт нагло и открито го бойкотира - в лицето на кметове, губернатори и дори ушеви началници, а менталният *** байдън дори подкрепяше вандалите и дивaците, които тероризираха нормалните хора и унищожаваха бизнесът им. И ако бейдън можеше да извлече някакви политически дивиденти от епидемията, то с опитите за цветна "революция" срещу Тръмп, "демократите" окончателно се закопаха.