IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Броят на новозаразените с Covid-19 в България продължава да расте

За последното денонощие са установени 182 нови случая

09:04 | 04.07.20 г. 9
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg Creative Photos</em></p>

Снимка: Bloomberg Creative Photos

След направени 2538 PCR теста у нас през последното денонощие са установени 182 нови случаи на коронавирус в страната, сочат данни от Националната информационна система.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 4; Бургас - 1; Варна - 11; Велико Търново - 10; Видин – 1; Враца – 4; Габрово – 1; Кърджали - 3; Кюстендил - 8; Пазарджик - 7; Плевен - 4; Пловдив - 22; Разград - 2; Сливен - 8; Смолян - 7; София област - 11; София град - 69; Стара Загора - 4; Търговище - 4; Ямбол - 1.

С това общият брой на доказаните случаи на коронавирус в България достигна 5497, от които 2366 са активни. Излекуваните до момента са 2892, от които 90 са регистрирани през последните 24 часа.

450 души са настанени в лечебни заведения за болнична помощ, а 29 са в интензивни отделения и клиники.

Общо 445 медицински служели са се заразили с Covid-19, сочи още Националната информационна система. 21 са новите случаи, като 11 от тях са на лекари, 8 – на медицински сестри и два – на санитари.

7 са новите жертви на вируса у нас. Общият брой починали от Covid-19 в България вече е 239.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

9
rate up comment 3 rate down comment 2
Dr. Vatnikov
преди 3 години
О даа, другарко, точно и аз това си мислех, да си губя времето с празноглави петолъчкаджии, живеещи още в 1979та със спомените и щастието от покупката на тоалетна хартия и бригадите за събиране на мушмули!С клишенцата от опашката за наливно олио сте объркала сайта. Соц.бг или нещо от сорта е мястото за чугунените кратуни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 4 rate down comment 2
serafima
преди 3 години
Хайде кажи нещо по същество, а не се нахвърляй на мислещите не в унисон с другаря мутро-милиционер Борисов с чекмеджетата. Всъщност Борисов заяви отдавна, че знае повече от двама лекари, така че го питайте. НО от всякъде е видно, че аритметиката на НОЩ во главе с Ментърджийски и сие не излиза. Сега се чудят как да лъготят нелогично и безпринципно. И още държат онзи милия пишман министър на здровиопазвонето, който дори не се държи адекватно, но трябва накрая да обере пешкира.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 3 rate down comment 8
Dr. Vatnikov
преди 3 години
О, пенсуонерче ***, май отново не си разбрал за какво се говори в статията, просто бързаш да си избълваш опорките и глупостите. Много тежък жребий ти се е паднал при разпределението на сайтовете, да коментираш икономически теми без никакви познания по икономика! Да не са те наказали за нещо или просто на мypзилажа ви е толкова капацитета и все нялой трябва да скочи на барикадата?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 6 rate down comment 5
дядя Вова
преди 3 години
Все още е лесно да си тиква в ЕС. Като свършат парите за пътеки, семки и бонбонки - теглиш нов заем.Топки за тая цел не се искат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 6 rate down comment 2
Лъчо
преди 3 години
Голяма логика.... Моята позната беше с лека температура и загуба на обуняние за 3 дена. И според теб да си полежи в болницата 15дни. А те да гушнат 1200лв клинична пътека за Covid-19. Естествено ще изпишат скъпо струващо лечение и изследвания, а реално :парацетамол и вливане на глюкоза хаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 7 rate down comment 0
rooctcho
преди 3 години
Има и по нормално обяснение, болниците започнаха да приемат болните и не ги оставят на домашно лечение въпреки че не са критични случай. Това драги мой трябваше да се случи от самото начало, за това е здравната система, за това плащаме и данъци и е редно да получават пари от НОИ за да се грижат за вас докторите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 5 rate down comment 4
Лъчо
преди 3 години
Очаквано увеличение. От вчера увеличиха цената на пътеката двойно. Какво очакват.... Болниците, ще се напълнят с Covid-и. Ще се търсят под дърво и камък болни. До края на годината ще източат касата. Че има заразени има, ам аням А
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 3
Lucifer
преди 3 години
Спрете парите и болестта ще изчезне на мига! Тоя вирус се подхранва само и единствено с пари, алчен е и няма да изчезне докато не докара хиперинфлация в цял свят. Това е банкерски вирус!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 1
zelka007
преди 3 години
вървим към запълване на инфекциозните легла , усърдно ... :))) ... скоро в София ще са пълни всички ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още