Tesla триумфира въпреки кризата с Covid-19

Докато компаниите в сектора се борят със спад в продажбите, американският производител се радва на ръст

   1| 2| 3| 4| 5    
2
 
1
 
34
khao до: kane
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
хаххаа, по дебббилно сравнение няма... утре ще дадеш пример с DHL може би...
3
 
3
 
33
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Херц продава в момента 500 000 коли и е фалирала.Тесла продала 300 000 коли миналата година и около 250 000 ще продаде тая година обаче не само че не е фалирала, а е и най-скъпата автомобилна компания на света!тесла манията сега напомня луковици манията преди 300 години
1
 
7
 
32
cherney до: Императорът
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Преди време хора като Нийл Армстронг и Бъз Олдрин обясняваха, че Мъск и СпейсХ няма как да създадат ракети, а днес СпейсХ държи 2/3 от пазара на карго полети и изстрелване на спътници. Кандидатите да направят Мъск сам да си говори са много и всеки един от тях е останал с пръст в уста
4
 
2
 
31
Императорът до: Императорът
преди 11 месеца
Самият факт, че правиш сравнение между теслата и между Амазон, ти показва нивото. Амазон дали са карали 13 години без печалба? Дали са се опитвали да пробият на пазар с огромна конкуренция, или са били новатори в съвсем иновационен бизнес? Каква толкова технология е трябвала на Амазон?
4
 
3
 
30
Императорът до: ivo0101
преди 11 месеца
Търгуват се очаквания, ама едно са очаквания на базата на някаква логика, друго са розави мечти на хора, дето не могат да отличат финансов отчет от филия с кравешко масло. Докога ще карате на очаквания - 13 години Тесла - 13 години срам без нито един цент, спечелен за акционерите? Все едно ФК Бригадирски член от с. Долно *** да очаква да стане шампион на България.
5
 
3
 
29
преди 11 месеца
Khao - вече всички тук ти казват: Кухаов, няма нужда да се напъваш повече да се самодоказваш всеки ден. Увреденият си ти - живееш в някакви филми за Рамбо, дето с един изстрел убива 58 руснаци, ама действителността е малко по-различна. Тренирана армия от подготвени мъже, не се спира с гей-паради !!! Оня с малкия мустак направи бaси военната машина и пак си строши главата, наистина ли мислиш, че сегашните меки китчици с епилирани крачета могат да спрат Михаил Семьонович?
3
 
5
 
28
khao до: Императорът
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
най много да мобилизират милион свине, то е баница.. режеш,ядеш!.. ти си тотално увреден в главата!!! хахаха, кога замимаваш за матушка?
1
 
5
 
27
ivo0101 до: Императорът
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
На базата на очаквания. На борсата се търгуват очаквания!
5
 
4
 
26
преди 11 месеца
"Тесла стана най-високо оцененият АВТОМОБИЛЕН ГИГАНТ"Ето това в статията е най-смешното - на каква логика определят бутикова като мащаб на производство компания, като "гигант"?Някога Инвесторът беше сериозна медия, вече влизам тук или за да хейтя под политически пасквили, или да се смея под такива малoyмни статии.
4
 
5
 
25
Императорът до: ivo0101
преди 11 месеца
Чакай, Ивчо - моето момче - първо теслата да спечели поне един долар... едно по едно - хахахах.
   1| 2| 3| 4| 5