Безгранична власт за Путин: какво е новото в руската конституция

Ограниченият брой на президентските мандати няма да важи за него, ще може да контролира съдии и министри

   1| 2    
0
 
1
 
20
khao до: cherney
преди 1 година
Няма профилна снимка
отговора е номер 2! :)
0
 
6
 
19
cherney до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Познанията ти за Русия са равни на нула. Кръгла нула. Не мога да повярвам как някой може да изпише подобни глупости. Катастрофата в Русия / демографска, икономическа, институционална / е в такива мащаби, че държавата едва ли ще остане в същите си граници в рамките на следващото десетилетие. Има два варианта за коментара ти - или някой ти плаща за подобни откровени глупости, на които ще се смее всеки мислещ руснак, или си изключително ограничен. Трета опция няма
0
 
4
 
18
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ох, горкото, пак изсипвало на богато от кацата с лъжите!Русия силна икономика?? Икономика, която генерира 85% от износа си от полезни изкопаеми се нарича африканско-арабска, а не силна! Самодостатъчни били?? Ааахсха, да, ако ще я карат на гречка, картошки, водка и газ, самододтстъчна е! Те Китай и САЩ нямат самодостатъчни икономики, ама за трола опорките са важни.Продължителността на живота на руснаците не кореспондира с европейска държава, а масовото здравеопазване е толкова разкапано, че даже ние сме много пред тях! Образователната система една ит най-добрите в света?! Оохохо, вицовете продължават, системата която твърди, че Ленин е писал кирилицата? Колко руски университета има топ 20? 300 лева минимална заплата и 900 лева средна заплата говорят за един чудесен жизнен стандарт! Хвала!
1
 
4
 
17
преди 1 година
Няма профилна снимка
ае кажете с колко % е спечелил че бях заложил на 81 :))
2
 
6
 
16
khao до: deaf
преди 1 година
Няма профилна снимка
импестора никога не е билмизвестен с приемането на фактите... така че успех с ограмотяването му! аз не успях :(
4
 
1
 
15
khao до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Халифат---нали искаш диктат, ето ти :))) не се оплаквай! сега пак си помисли
2
 
6
 
14
deaf до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Императоре,ако отричаш фактите,дискусията с теб става безсмислена. Жизненият стандарт на руснаците се вдигна само защото цените на нефта и газа скочиха до небесата,а не заради "управлението" на Путин. Но този висок стандарт отиде на кино след анексията на Крим. И не само стандарта,всичко беше пропиляно заради един каменист и безплоден полуостров. "Икономиката" на Русия падна на дъното. Повече няма накъде да пада. Путин вече двадесет години не може да създаде нов космически кораб! "Союз" е технология от...60-те години на миналият век! Уж Путин обеща да се справи с олигарсите,но стана обратното. Те си живеят необезпокоявано и изнасят ТРИЛИОНИ долари от Русия! (Вярно,няколко олигарха бяха бастисани от Путин,но само защото си позволиха да оспорят властта му.) На една от годишните онлайн срещи на Путин с руснаци излъчвана по телевизията,(той отмени тези срещи. Въпросът е защо?),един лекар се обади по телефона от някаква забутана губерния и каза,че почти целият бюджет на болницата където работи,се краде от директора и не остават пари за заплатите на лекарите и за лечението на болните. Това за "отличната" руска здравна система. За какво образование може да става дума в Русия,когато Путин забрани със закон (!) да се изследва и публикува мнение за така наречената "Велика отечествена война",различно от официалното одобрено от него?! Нещо повече и смайващо - Путин забрани да се четат вестниците и списанията от времената на СССР,понеже го е страх някой да не научи какво всъщност е било тогава!!! Цар Калоян е най-успешният защото е постигнал най-много в ТЕЖКИ за България времена.
7
 
5
 
13
преди 1 година
Защо не попрегледаш някои дянни за Русия - и за жизнен стандарт, и икономически, а после да пишеш? Русия създаде силна и до голяма степен самодостатъчна икономика, изплати външните си дългове и натрупа солидни валутни и златни резерви - превърна се в незаобиколим играч на международната сцена, Продължителността на живота на руснаците скочи рязко, както и доходите им. Здравната система е в отлично състояние, образователната - е една от най-добрите на света !!! То първо се чете, после се говори.Сравненията с Калоян и Напальон са безпочвени - предлагаш Вовата да избомби Америка ли? И не Калоянчик е най-успешният, но Иван-Асен Вторий - който с три войни и две битки покори целият Балгански полуостров.Пиша ти на тебе - а не на ватников - защото той: горкия има само една мозъчна гънка - и то от удар - и добре че дишането се контролира от продълговатия и междинния мозък, а не от главния - че иначе щеше да умре от кислороден глад.
2
 
9
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Путин е на власт вече двадесет години!!! Интересно е да се узнае какво не е успял да свърши за двадесет години,че иска още много години да управлява?! Путин ако за двадесет години не е могъл да постигне целите си,то и за още двадесет години няма да може. Най-успешният български цар Калоян е властвал 14 или 15 години беше. И е постигнал почти всичко,което си е бил поставил за цел. Наполеон и той - управлява към толкова години. Хитлер е на власт 13 години. Великият Роналд Рейгън само за два мандата,(тоест за десет години!),успя да направи САЩ велики и да бутне СССР. Искам да кажа,че ако на Путин не му стигат двадесет години да свърши нещо,значи и за *** за зеле не става.
4
 
9
 
11
преди 1 година
Няма профилна снимка
Който следи промените в конституцията в Русия, знае, че не "безграничната" власт на Путин е в същнността им. Но това е повод на противниците на Путин у нас (които винаги се сещат за него, когато им заповядат да променят обсъжданите у нас теми) да плюят отдалече по него.Мене ме интересува нашия двор. Ние си имаме безгранична и цинична власт макар да я нямаме по конституция. Едната власт (изпълнителната) нарича другата (законодателната) проста кърджалийска....и онази се усмихва срамежливо под лакътя му в несръчна целувка.ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ?
   1| 2