Wall Street записа своето най-добро тримесечно представяне от десетилетия

Dow напредна с над 200 пункта, затвърждавайки най-силното си тримесечие от 1987 г.

3
 
2
 
4
преди 1 месец
"Докато нараства населението на планетата винаги ще има нужда от още нови бмв-та макдоналдс и кока-кола .... а защо не и iphone :) "

Особено БМВ-та, след като се дегизираха, издигайки с посолствата на САЩ флага с цветовете на дъгата (що било месеца на любовта).
2
 
2
 
3
Solar Power до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това го казвам с над 20 годишен опит от практиката :) Това ми е третата криза .... никога не съм продавал имам нула продажби..... Напротив когато има криза и имам излишни пари купувам още :)
2
 
1
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма такова нещо. Аз играя от 2000 година. Правилото е едно. buy&hold :)
Докато нараства населението на планетата винаги ще има нужда от още нови бмв-та макдоналдс и кока-кола .... а защо не и iphone :) Купуваш стабилни фирми които дават и дивиденти и държиш. Тук изключвам амазон и тесла. Ако искаш да играеш хазартно то можеш с ботове на борсите за биткойн :) binance/liquid/bitfinex/kraken са перфектни. Движенията на ден са в рамките и на над 100% .... към други крипто валути....
2
 
2
 
1
преди 1 месец
"Отрицателното социално настроение се движи от хора с чувства на гняв, негодувание, страх и изолация, наред с други. Това се проявява в намаляващите цени на акциите. Европа е на мечешки пазар от 20 години, Китай от 13 години и сега, след катастрофата тази година, изглежда все по-вероятно Америка да се присъедини към този клуб (впрочем оценен в честните, непечатваеми пари от злато, фондовият пазар в САЩ всъщност е на мечи пазар вече 21 години.Да индексът на световния фондов пазар нарасна, но това вероятно е корекция. Израстването в свят на изолацията, в едно със засилващият се протекционизм, който се разгръща от години с добавка търговските войни, включително и последната търговска война между САЩ и Европа е в съответствие с тази тенденция. Очаквам търговските войни да се засилят, тъй като негативните тенденции в социалното настроение се ускоряват. Сега трябва да мислим, можем ли и как да спечелим от тази ситуация!"