Румен Радев за „Белене“: Не можем да се опитваме да строим колос с глинени крака

Българската ядрена енергетика се нуждае от обучението на нови кадри, подчерта държавният глава по време на посещение в Козлодуй

3
 
3
 
6
Dr. Vatnikov до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Спести на читателите мозъчната си диapия, чиста загуба на време и ресурси!
4
 
5
 
5
преди 1 година
България няма нужда от никакви ядрени инжинери. Скоро всяка къща ще ФЕЦ и всеки ульо със С отпред ще е шеф на електроцентрала. Той ще е ИНВЕСТИТОР wow как звучи /почти като инвестор.../. И като всеки "инвеститор" в държавата, ще иска да цоца от нея, /от нея - демек от данкоплатците/. Обаче държавата трябва да дава помощи на братята.Да хвърля по някоя троха, дорде души пенсионерите. Да прави собствена далавера /щото след нас и потоп/ и да прави кефа на Европа, че онази разпределя порциите преди хидроинжинера. При положение че "държавата" прибира, "инвеститорите" прибират, данъкоплатците са на привършване, а най-кадърното го засмукват на вън от къде кадри гусин Радев. Младите емблеми на Инвестеро като Ватьо и Кухоландий, с ясна мисъл и коментари като бръснач, ако са в БГ АЕЦ, ще е Фокушима с Нагасаки...Туй то положението.
2
 
4
 
4
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 1 година
Няма профилна снимка
Дишуошинга е специалитет на соц ком кратуните, обикновено или завършили средно с връзли, че чичото бил партиен секретар в селото или завършили нещо от сорта на мадагаскарска филология.Хората с професии и акъл си осребряват знанията и уменията където и да отидат, а не търкат чинии, "разсъждавайки" как Бил Гейтс щял да ги чипира, но ще дойдело Малкото Пу, яхнало мечка, да го набие и да ги спаси!
8
 
4
 
3
преди 1 година
Българската ядрена енергетика се нуждае от обучението на нови кадри =кадри йок!Отодоха да мият чинии на Запад.
2
 
9
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Някой успя ли да разбере точно каква е позицията на президента?
3
 
7
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Позатопли се и другаря Зеленочорапов реши да се поразходи. Лошото е, че никъде в белия свят не го канят, по разбираеми причини и той отиде да се поразходи до Белоградчик...почти звучи като белия свят, кво толкова.На Деса Простакеса и се ще Париж, ама и Перник ще свърши работа. Така де, като няма фуражка и обикновен каскет върши работа.