Facebook изтрива рекламни кампании на Тръмп заради нацистки символ

Twitter от своя страна сложи етикет „манипулирана медия“ на туит на американския президент

2
 
3
 
6
преди 3 месеца
тия как си измислят, аз ако съм на Тромпета ше му прата един дрон на тоя кeнeф Зукърбърга дeeeбa и кофтито пишлeме .... или некой отряд -> дум после некой от протестиращите е бил не знам не съм видел и точка ареее .... в чувала и черта с тая подслушвателница ....
1
 
4
 
5
преди 3 месеца
Facebook изтрива рекламни кампании на Тръмп заради нацистки символ

Де.били! То по тая логика в Украйна ИЗОБЩО не трябва да има фейсбук!
1
 
5
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Какво излиза, когато Тръмп показва и доказва със снимки как про-нацистки групи вандалстват, това било фашизъм. По-тъпо твърдение не съм чел до сега и това е становище на ръководството на мрежата. Тогава да премахнат всички документални и игрални филми с Хитлер и техните символи.
1
 
4
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Леле, ако нацистите са използвали триъгълници ще ги махнат от учебниците по математика. Те нацистите и автомати са използвали - да забранят да се показват по филмите. Ама нацистите са използвали и каски...

До кога ще се взират в миналото тези хора? Някой от преди са се родим направил/използвал нещо... Голяма работа.
0
 
3
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Според мен, политическата реклама в социалните мрежи трябва да бъде забранена със закон. Също и всички политически коментари. Подобни дискусии трябва да се водят в специализирани форуми, където няма да е възможно неколцина активисти да натрапват мнението си на всички.
2
 
8
 
1
преди 3 месеца
В момента пак съм бамнат в букчето за "реч на омразата" само защото написах, че "борците срещу расизма" , вместо да подскачат из Лозана и Женева, по-добре да идат в Африка и да помогнат за прехраната и образованието на децата там. И досега не разбирам де е "омразата" в поста ми. Пoмиярите на Ръбестата глава съвсем са озверели и брутално нарушават свободата на словото, която е една от основните свободи. Същевременно често виждам полуграмотни индивиди от ромов произход нагло и гнъсно да обиждат и дори заплашват хората, постове от които крещи омраза, ама тях не ги закачат !!!

Долу Ръбестата глава !!!!!!!!