Tesla успя – акциите ѝ вече се търгуват за 1000 долара

Производителят на електромобили изпълни целта си благодарение на нарастващото търсене на неговия седан Model 3 в Китай

1
 
3
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Е нали във всички колонии се предаваше рекламата на Мъск и Ко под дулата на НАТО и Пентагона преди една две седмици резултата от рекламата не закъсня!
Нали за тях това е свободния пазар. Да се обаждат на ББ и да му казват да купува ф16, втечнен газ, да се прави безплатна реклама и пропаганда по националните колониални медии, да се вкарват в затвора уисълблолурс като Асанж. Да се вкарват в затвора директори на директни конкуренти какеито са директни конкуренти на апъл и т.е. т н
Като да се двлистват конкуренти като биуайди... Времето обаче рано или късно всички ни превежда под равенство. Така ще стане и с тесло
3
 
6
 
3
Стоян Петров до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
А ти как изкара три долара? Като предаваш философия? ....... Ако знаеш колко душици си объркал и на колко още си навредил!?
6
 
7
 
2
преди 3 месеца
Зелков, за мен акции на компания, дето не е спечелила и цент в 12-годишната си история, не струват не 300, ами и ТРИ долара. Нито цент - и това въпреки всевъзможното толериране и преференциите, въпреки масираната реклама, въпреки меко казано лидерското положение на пазара.

Компания, която не може да стане печеливша при тия условия, няма шанс да печели БЕЗ субсидии, без привилегии, в конкурентна среда, в свят с евтини горива?

И 10 000 долара да се търгува акцията, пак няма да струва нищо. Според теб нормално ни е Теслата - с нейното бутиково производство, да има по-голяма капитализация от Тойота, Фолксваген, БМВ и т.н.? Това е пълна смешка.

Знам и какви са хората, инвестиращи в - или спекуланти, които ОСЪЗНАВАТ, че това е само спекулативна акция, или зомбирани фенове на автомобилите Тесла, които нямат абсолютно никакво понятие от инвестиране и като им говоря за Р/Е например, гледат като телета.

Не искам да инвестирам в акции без печалба, чиято търговия се движи и чиято цена се определя от спекуланти и невежи идиoти.
4
 
8
 
1
преди 3 месеца
импе , да беше купил на 300 и да не се беше насландисвал ... :))) ... а защо продължават да я водят автомобилна компания тесла ... ?! ...