ОПЕК+ удължава с месец рекордните съкращения на производството на петрол

Всички страни дадоха съгласието си за нова сделка

0
 
3
 
5
преди 5 месеца
Толкова намалено потребление на петрол означава нефункционираща или изключително забавена икономика. Което е много лошо за всички, дори и за нас, независимо какво работим. По-късно ефекта ще е опустошителен и ужасен, сравним с периода след голямата депресия.
Ако имах вложения в пенсионни фондове точно сега бих изтеглил всичко и бих опитал сам да се грижа за пенсията си. От доста финансово-икономически илюзии няма да остане нищо и както винаги обикновените хора и вложители ще платят сметката като изгубят всичко.
0
 
7
 
4
фиг.1 до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Малко по-високи цени на петрола за сметка на намалени обеми. Не виждам това с какво помага на компаните, че да им се вдигат акциите. А ти защо искаш да се вдигнат точно сега, смяташ да продаваш ли? Ако си убеден, че потреблението след време ще се върне на предкризисните нива, по-добре използвай ниските цени за да си напазаруваш още.
2
 
7
 
3
korn до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това е зле за България която купува петрол. Ти за някой долар забрави май родината.
3
 
3
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Русия и мюсулманите правят договрки за да вдигнат цените на петрола, а ние християните да бачкаме и да ги издържаме.Този път обаче здраво им го набухахме.
8
 
5
 
1
преди 5 месеца
Аферим, браво - сега слузестите ми акции ще отразят това - още понеделник.