САЩ атакуват „Турски поток“ и „Северен поток 2“ с нов наказателен законопроект

Предложението за разширяване на санкциите може да прекрати доизграждането на „Северен поток 2“, но остава неясно въздействието му върху „Турски поток“

   1| 2| 3    
7
 
5
 
15
преди 1 месец
Качамак - "изкуството" на западния свят (към който и нас се мъчат да ни причислят) е на такова ниво, че приемат един найлонаджия като кристо за някакъв "гений". За туризмът си прав - това е нещо, което Русия може да развива. За формацията ще си говорим пак - наесен - да видим кой пръв ще измисли ваксината за К 19. За техниката и самолетите - дали Русия ги няма? Да си чул, че в техническо отношение военните разработки винаги изпреварват гражданския сектор? То и едни "герои" от "Доналд Кук" си мислеха като тебе, че Русия не е мръднала от 70 години - ама след като си ос.аха палубата, си промениха мнението.
За 5 G е малко смешно да се говори - само да напомня, че Русия изгради мобилно покритие по-бърже от например Британия - дето Англия е с размерите на... платото Путорана например.
7
 
4
 
14
Императорът до: julian12
преди 1 месец
Би трябвало - но политиката на САЩ копира съветската отпреди 70 години - натрапват ти със сила нещо - в случая газ и го наричат "газ на СВОБОДАТА" (?!?!?!?)
8
 
4
 
13
преди 1 месец
Само дето тия войни ги палят само и единствено САЩ, а не Русия !!! Защо обвиняваш руснаците са престъпленията на обонгото? Нали Тръмп беше руски агент? Само че фактите показват обратното - вкл. в това, ме със своите т.нар. "санкции" обонгото доведе руската икономика до небивал подем - и - както бяха под "санкции" - руснаците изплатиха външните си дългове, натрупаха огромни валутни резерви и започнаха да изнасят куп неща, които преди внасяха.
6
 
7
 
12
Achtung до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може ли най-голямата икономика в света, най-силната военно държава на планетата, да и трябват заеми за 3 000 000 000 000 долара за да изкара 3-те месеца Април, Май и Юни и да се занимават с някаква тръба.
1
 
9
 
11
korn до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ЕС реши преди години,че една от основните задачи пред съюза е диверсификация на доставките на газ. И всеки път когато е близо, избухва война някъде по пътя на еветуалия газопровод, появяват се бежанци,почват да се случват атентати и разни роби започват да обесняват как трява дасе купува газ само от еда държава щото да си роб е прекрасно. САЩ и Русия са пречка и заплаха за енергийната независимост на ЕС. В Средиземно море, Азия и Африка има газ която може да стигне до нас на много по ниски цени но до като има войни това няма как да се случи. А кой е замесен във всички войни-САЩ и Русия, факт.
4
 
9
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не е ли работа на ЕС да решава, кое е добре за тях и кое не?
10
 
5
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ватник, имаш проблеми с пълния член, с граматиката и с правописа. Имаш и умствени, и емоционални затруднения. Лекувай се и залягай над уроците, ако не е твърде късно :)
7
 
6
 
8
Dr. Vatnikov до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Втория пасаж беше за таварищите. :))
7
 
6
 
7
Dr. Vatnikov до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Неее, стандарта на руснака отдавна е под този на българина.
Даже вече си говорят както сърбите: кога ще ги стигнем българите?..

Досвидания, там ще си седите в мизерията. Ама нищо, скоро ще дойдат китайски "инвеститори", да понапазаруват каквото има ценно останало, а за вас ще има по няколко последни шишета водка, преди една сутрин да се събудите, а на улицата вече надписите ще са на мандарин.
8
 
5
 
6
Dr. Vatnikov до: vzhekoff
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ахааа, значи сега Германия е поробена и само руската тръба ще я направи незаеисима, така ли??

Каква умствена феерия, какъв интелект, нямам думи!
Пускам сълза!
   1| 2| 3