Битката на Европа с дезинформацията за 5G тепърва предстои

Телекомуникационната индустрия на континента е категорична, че са нужни общи усилия за борба с инфодемията, иначе последиците ще са и икономически

   1| 2| 3| 4    
4
 
2
 
11
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Господа журналисти от investor. bg вии чии интереси защитавате???
Като сте толкова загрижени за расизма, защо не напишете за расизма в стария завет на иудеите, който казва че те са ”богоизбрани”, а другите нации ги смятатза роби???

5G СИСТЕМИТЕ ЩЕ ВЗАИМОДЕЙСТВУВАТ С НАНОЧИПА КОЙТО Е ВЪВ ВАКСИНАТА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА, КОЯТО УТРЕ ЩЕ ВИ ПОСТАВЯТ И КАТО РЕЗУЛТАТ САТАНИСТИТЕ ЩЕ УСТАНОВЯТ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, АКО ОЩЕ НЕ ВИЕ ЯСНО, А ПО НАТАТЪК ЩЕГО ЛИКВИДИРАТ!!!
Така, че продължавайтее в същия дух господа журналисти.

УТРЕ И ВАС ЩЕ ВИ ИЗПЪРЖАТ КАТО В МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА С ТАЗИ СИСТЕМА

И ЗА ДА НЕ СЪМ ГОЛОСЛОВЕН ИЗСЛУШАЙТЕ РУСКИ ВОЕНЕН СПЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ ОБЛАСТ!!!!!!!!!!
Военный связист: 5G будут работать вместе с вакцинами от коронавируса

https://www.youtube.com/watch?v=ptGA1eMcsm4&feature=emb_logo
2
 
4
 
10
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Защо е толкова важно чорапите ни да са свързани с Интернет и как това ще подобри живота?
1
 
6
 
9
mrynmryn до: khao
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Същност няма никакви изследвания, които до доказват вреда или липсата на такава, както при 4Г, така и при 5г. В наши дни, всички изследвания се плащат от компании, които показват резултати, каквито те искат, дори да това да се е случило при 10% от хората, те ще го публикуват така, че да звучи като поне 50%. Това важи за всички индустрии.
6
 
5
 
8
ing5rov до: khao
преди 2 месеца
какви ли глупости ше лупаш като те облъчи яко 5G то ...
3
 
6
 
7
0pk до: Solar Power
преди 2 месеца
Прогреса си върви, ти и да искаш не можеш да го спреш. А след няколко хил. години живота ще се зароди в Африка. :D
3
 
6
 
6
khao до: mrynmryn
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
понпринцип е прав човека, не го хейти така... но трябваше да е по точен.
и не честотата, ами мощноста е това дето е вредно за здравето. мен ме интересува колко вата ще е антената, а не на колко мандахерца!
4
 
6
 
5
mrynmryn до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Пий си хапчетата и тия учебници за които говориш, всеки ги прочети, че се излагаш. Микровълновата ти е 2.4Гхз, което не е 2.4Г. Второто което е по-висока честота, означава по-слабо проникване през материали. В момента рутерът ти у вас е на 2.4гхз, като има и нови които могат да излъчват и на 5гхз.
5
 
5
 
4
khao до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
микровълновата печка у дома на 2.4G с 800 вата мощнос

а какво е това 2.4G на микровълновата ти? щото при жсм-ите е за генерация, демекн 5-та генерация...
5
 
5
 
3
Solar Power до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И не е лошо да си отворите учебника по физика точно от 7-ми клас. Там се учи за физика на елементарните частици. Точно 7-ми клас е.
6
 
6
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз знам на какво е способна микровълновата печка у дома на 2.4G с 800 вата мощност. Представям си какво ще може да се постигне с 5G или 21G. Да, няма да сварим яйца защото мощностите са по малки, но и няма нужда ! Достатъчно е да се направи съвсем малка промяна в днк-та ми дори "избиването" на 1 електрон е достатъчно за да ми докараш болести като рак с голяма вероятност. Знаем много добре как през 60-те и 70-те години как даваха по рекламите хирурзи да излизат от операция и да палят цигара и да казват колко е добре за нервната система, но уви 20 години по късно се оказа съвсем друго. В крайна сметка знаем как е постигната еволюцията на човека - с малки мутации продължително време. Госпожо Кирилова , АЗ НЕ искам да мутирам ! Ако вие желаете това , затворете се заедно с радетелите на 5г в някоя оловна клетка и се облъчвайте на воля. За мен лично, това е НЕ пожелана радияция ! За разлика от слънчевата тази може да я избегнем. Поне на планетата.
   1| 2| 3| 4