SpaceX изпрати успешно първите си астронавти в Космоса

Ракетата Fаlсоn 9 бе изстреляна от платформа 39А и изведе в Космоса капсулата Сrеw Drаgоn, в която се намират астронавтите Боб Бенкин и Дъг Хърли

   1| 2| 3    
7
 
8
 
20
Hahoto до: фиг.1
преди 1 година
освен прекомерния пи ар и показност, това събитие не нито изключително, нито невероятно, нито нещо ново. Кораби с космонатвти летят от 60 години и кацат на МКС. Това че кораба бил на Мъск и с него било по-евтино - е бизнес новина, но не е новина в развитието на космонавтиката. А и останалите космически сили също се развиват и ще се развиват, такава е логиката на живота. Днес един прави прогрес в едно, утре друг в друго. Къде е НОВИНАТА в това КОЛОСАЛНО събитие, че корабът на Мъск фръкнал, подскажи ми, щом оценяш собствения си АКЪЛ толкова високо! :)
5
 
9
 
19
преди 1 година
Няма профилна снимка
Избила пяна от яд и завист по зурлите на копейниците и коментари "ма вие що биете ***"... колко познато!:))))
5
 
11
 
18
фиг.1 до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Другите хаxoвци поне имат достатъчно акъл да си мълчат, че да не се излагат с измислянето на разни нескопосани "аргументи" с които да омаловажат събитието.
6
 
9
 
17
Hahoto до: Solar Power
преди 1 година
Кое точно и е "частно" на тая компания, след като получи 3 милиарда безлихвен заем за осъществяването на програмата Спейс Х?Но действително, кой каквото иска да говори, но това е исторически полет. Най-развитата икономика за девет години за първи път уцели хубаво време да изстреля астронавти в космоса!...
5
 
5
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Жалко,че компанията е частна и не участва на борсата......
5
 
8
 
15
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
поне познавам майка си, и тя не е като твоята дето те е захвърлила на *** като ненужен!
8
 
9
 
14
преди 1 година
Мълчиш се Стоенчо, като Инвестеро си мълчиш! Ако такова беше станало в Русия, "демократичната преса" и демократичните хора, щяха да ореват ортълака, Дойчето всеки ден с 5 анализа щеше да излиза, Инвестеро с 7 /разбира се препечатани/ ... А сега тишина. Което нагледно доказва, че "демокация" за вас е това, което на вас ви изнася!
9
 
8
 
13
Hahoto до: khao
преди 1 година
Погребал си на майка си родовия канал!
6
 
10
 
12
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
ее ти чак сега ли разбра че там си бият *** :))) а по темата, ечера погребахме роскосмос !
12
 
9
 
11
преди 1 година
Абе Стоене, кво става във великата Американска демокрация!? Що така душат ***. Що така вечерен час и национална гвардия? Що така запалени магазини и обърнати автомобили? Що така бе Стоене!? Нали гУема демокрация а, що така бе Миме!? Изтреляли двама космонатви - голяма новина, хахахаха. Е па той Гагарин летя с рашистански кораб преди 60 години, Стоенчо. Па янките се радват все едно 2 Гагаринци са излетели. Голяма радост, голяма гордост! Много се впечатлявате на евтин пиар нещо! Я виж Инвестеро тоя "балансиран" сайт, колко новини написа за Миниаполис! Да ти подскажа ли - 0! Това е "свободната демократична" журналистика! Ама радвайте се там с Кухия и 3-те му акаунта!
   1| 2| 3