Орбан: Пакетът на ЕС за възстановяване от кризата е абсурден

Възстановителният пакет ще предостави повече пари на богатите и по-малко на бедните страни в ЕС, заяви унгарският премиер

   1| 2| 3    
2
 
3
 
6
korn до: abdul
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не разбирам какво точно искаш да кажеш.
5
 
6
 
5
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
само едно не мога да ти разбера... щом вярваш в измислицата наречена "национална държава", защо не вярваш на другите подобни измислици ?
3
 
6
 
4
abdul до: korn
преди 1 година
Няма профилна снимка
Някой? Ама чакай сега. Европа, това сме всички ние... или?
3
 
10
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Австрия, Дания, Швеция и Холандия имат същата позиция като Орбан, така че можеше да се напиши че, Унгария има същата позиция като тези държави. Но статията е с гръмкото заглавие-Орбан каза. И по много други въпроси Австрия, Унгария и Дания са на едно мнение, но някой е избрал Орбан да бъде лошото момче на ЕС.
5
 
9
 
2
zelka007 до: Hahoto
преди 1 година
какво си й набрал на Урсула ... :))) ... жената прави каквото може и каквото и позволява правната рамка ... унгария не знам дали ще може да вземе дълг на цената на която ще бъдат гарантирани от германия облигациите ... :))) ... еле па с орбан на власт ... :))) ... а може и да не участва в схемата ако не иска , никой не задължава никого ... нали ?! ... а е нормално да има условия за харченето и връщането на тези пари . общоевропейски данъци е тема с история по принцип ... и уравняване на някои данъчни ставки също е тема с история ... и малко в страни от разговорът , тия дни в албания е приключил търг за построяване и включване в тяхната енергийна система на фотоволтаичен парк - 140МВт и албанският НЕК ще купува ток от него на цена 0.02489/kWh ... :))) ... само за протоколът колко щеше да е прогнозния ток от беляНЕ ... :)))
7
 
9
 
1
преди 1 година
Друга е идеята Орбане и ти го знаеш! Не мой се махна от "съюза" лесно, ако освен със собствените дългове си затънал и с неговите. Днес с общ дълг, утре с общи ЕС данъци... Те така националните държави ще делегират все повече власт в ръцете на Урсули и Тимеранси и място за мърдане няма да има! Тия 750 милиарда са първоначалния лубрикат, за да стане работат по- безболезнена! :)
   1| 2| 3