Орбан: Пакетът на ЕС за възстановяване от кризата е абсурден

Възстановителният пакет ще предостави повече пари на богатите и по-малко на бедните страни в ЕС, заяви унгарският премиер

   1| 2| 3    
3
 
5
 
16
dikens15 до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не дават пари без нищо и ни мислят доброто.
4
 
6
 
15
dikens15 до: korn
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тая икономика не се е сринала заради вируса, а заради дългове. И сега ти предлагат като решение още повече дългове. Докато има ов це, ще има и касапи.
3
 
6
 
14
dikens15 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
За тази измислица националната държава, знаеш ли колко достойни българи са загинали и са дали живота си за да могат мър ши като теб да могат да драскат свободно ИЗ форумите и да им четем тъ потиите??? Заради шепа парици и гъ за си ще продадеш!!!
3
 
5
 
13
korn до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Световната икоомика се срина заради вируса. Милиони хора по света загубиха работата си. Без тези милиарди още толкова ще станат безработни. Ако имаш две деца да гледаш и да плащаш сметки, ще танцуваш, кво ще правиш. Кой да обвиним, Китай, Тръмп, Урсула, Путин,Меркел,Джонсан, всички участваха в това.
2
 
6
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не искам да те съветвам, но можеше да подсилиш иронията ".....ще чакат България да изваде(и) 100 милиарда от малкия си джоб и да оправи дълга".
1
 
6
 
11
Hahoto до: Hahoto
преди 1 година
Ето, на нас кака Урсула ни размахва 13 милиарда под носа, в едната си ръка. Колко мило от нейна страна, добър човек! А в другата ръка държи татрадка с условия, за всеки цент от тия 13 милиарда. Усмихва се мило женицата и благо по Алековски ни дума - "Който плаща масрафа, поръчва музиката!". Така че ТРЯБВА да танцуваме по нейната музика. И понеже си е цифричка за усвояване, а ще я връща народа, желаещи да танцуват ще има много!
4
 
3
 
10
korn до: Ironhorse
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, точно така ще стане. Всички ще се измъкнат и целия ЕС ще чака на България да изваде 100 милиарда и да оправи дълга.
3
 
4
 
9
Hahoto до: zelka007
преди 1 година
"такива неща" ни връщат към трибутарната държава, сложи и калинки-малинки вкъщи и работата върви към това да запеем Марсилезата, ама по нашите ширини ще е малко по фолк и с ромски напев изпълнението :) Иначе като засъхне лубриката от 750 милиардаq ще ни мъндърсат, като струг алуминиев елемент! :)
2
 
4
 
8
zelka007 до: Ironhorse
преди 1 година
кой ще покрива дълговете , ако се стигне до дефолт ... интересен въпрос ... зачетох се в дискусията по темата из европейските медии ... няма равнопоставеност , малки държави , като например нашата , да покрива дългове на големи държави като например испания ... коментираше се , че ще залагат собственост и инфраструктура ако искат още дългове ... :))) ... както гърците поприватизираха това-онова ... ще залагат приходи от магистрални такси , акциз в токът и цигарите , такива неща ... :)))
4
 
8
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
АЗ пък не разбрах, каква е позицията на България ?!Чувам само, че срещу три милиарда евро ще получим между 9 и 15 милиарда.Добре, обаче, ако Испания и Италия откажат да плащат, кой ще плати техните дялове ?Да не ссе окаже, че гарантирайки 3 и получавайки между 9 и 15 да получим общ дълг в размер на 100 милиарда евро ?!Кой пие, кой плаща ...ЮК се измъкнаха, да му мислим ние
   1| 2| 3