Тръмп ограничи юридическата защита на социалните мрежи

Това може да позволи компании като Twitter и Facebook да бъдат атакувани съдебно от недоволни потребители заради премахнато съдържание

0
 
4
 
5
преди 1 година
Ето и току-що бях отново санкциониран от социалната медия на Ръбестата глава, заради случващото се в Минеаполис. Изразих мнението си, че това не са протести, а бандитизъм и вандализъм - и защото попитах: дали ако чер полицай гръмне бял бандит, това ще е расизъм - или не.
1
 
1
 
4
khao до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
... и даже още не дописал своя коментар, първото доказтелство пристигна, хахахах!
1
 
1
 
3
khao до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
историята се повтаря при тези които отказват да е учат! :))) кво да правиш, човешка природа!
2
 
6
 
2
Императорът до: фиг.1
преди 1 година
Първо - силно съмнително е дали знаеш какво е: "фашизъм", за да наричаш "фашист" този велик човек.Второ - никакви социални мрежи не са го качили на власт - това сториха честните американци. Напротив - медиите и социалните мрежи още от предизборната му кампания водят *** война срещу него с всякакви клевети и фалшиви новини. Какво означава: "да го свалят" - преврат ли да организират?Трето - Тръмп с това решение защитава свободата на словото и правото на гражданите да защитават правата си - когато това тяхно исконно право е нарушавано. Мен ми е писнало да ме бамват периодически копоите на Ръбестата глава, защото съм защитавал УЖ гарантираното от всички основни правни текстове, но реално несъществуващо равенство пред законите или пък дори - суверенитетът на свободни страни като например Франция, защото И за това са ме бамвали. Крайно време бе някой да свие сърмите на Ръбестата глава и сие. ДОЛУ Ръбестата глава.
4
 
3
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Преди 4 години именно социалните мрежи качиха на власт тоя фашист. Сега е времето да направят всичко възможно за да го свалят.