ЕК: България ще получи 9,3 млрд. евро от фонда за икономическо възстановяване

Заедно с другите фондове страната ни ще разполага с близо 30 млрд. евро през следващия програмен период, според Сергей Станишев

1
 
2
 
10
khao до: крас
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ТОВА Е ИСТИНСКА ЛЪЖА!!
---
това е за колекцията, хахахаха!
2
 
4
 
9
преди 7 месеца
и май зарад тва беха "заразените" х 500 пестин човека на минута и секи умрел независимо от кво, го коронясваха .... За тва имаше и такива oлигофренични мерки , е не че щи дадат тия мангизи безвъзмездно, но народа ше ги върне, а налагащите мерки с гологлавия ше си купат по нещичко, е че некви там остатъци от населението щели да фалират боли ги салама ... Е нищо нали са вече никой не се заразяя, никой не мре, нема вече корони и сичко е 6 .... вирОса дойде, виде че нема никой и си отиде ... :))
3
 
2
 
8
преди 7 месеца
Сега е времета за рестартиране на българската икономика.Тъй като най-важното е осигуряването на енергийната сигурност на държавата ,тези милярди трябва да се инвестират за изграждане на атомната електроцентрала в Белене?Второ ще трябват поне 1 милярд за селското стопанство- възстановяване на поливните съоръжения /канали ,тръбопроводи ,помпени станции/ увеличаване на поливните площи и увеличаване на животновъдните ферми? Трето ще трябват 1 млд за подмяна на водоснабдителната канализация в селищата и между тях,изграждане на нова ,там където няма и изграждане на пречиствателни станции ,за да се подобри живота на хората и да се използва водата за напояване?Да сега е времето за рестартиране на българската икономика,но парите трябва да се инвестират в производства ,които са ефективни в бъдеще.
6
 
3
 
7
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
Жалки троле ...
6
 
3
 
6
преди 7 месеца
Урсула точно затова е турена на тоя пост ... както и Винету у нас .
3
 
5
 
5
крас до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ТОВА Е СТАТИЯТА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ:
https://www.dw.com/bg/хубав-трик-но-ес-е-длъжен-честно-да-каже-истината-за-милиардите/a-53600176

"Хубав трик. Но ЕС е длъжен честно да каже истината за милиардите." - КАЗВАТ НЕ ОТ МОСКВА , А ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ.

Влизаме не в общ валутен съюз , а в СЪЮЗ ОТ ДЛЪЖНИЦИ , от който излизане няма!

В този нов съюз се залагат ДЪРЖАВНИ АКТИВИ, а плащанията по него започват от 2028 година, когато такива като теб и мен /АКО СЪМ ВСЕ ОЩЕ ЖИВ/ ще се наложи да плащат всякакви ЕКО ДАНЪЦИ свързани със "спасяването на природата" за което се бореше онова недъгаво детенце ГРЕТА возещо се на яхтата на др. РОТШИЛД.

Тъй като ще реагираш отрицателно на поста ми, предварително заявявам, че нямам нищо общо с червеното знаме и съм склонен да приема битката която Тръмп и екипа му водят срещу такива като Урсула
3
 
5
 
4
крас до: крас
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"Хубав трик. Но ЕС е длъжен честно да каже истината за милиардите."

ТОВА Е СТАТИЯТА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ, КОЯТО РАЗКРИВА КАПАНА КОЙТО НИ ЗАЛАГА ЕС И ГОСПОЖА ФОН ДЕР ЛАЙЕН.

ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ СТАТИЯТА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ:
https://www.dw.com/bg/хубав-трик-но-ес-е-длъжен-честно-да-каже-истината-за-милиардите/a-53600176

ТОВА Е ИСТИНАТА.
ДРУГОТО Е ЛЪЖА!
3
 
5
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ОТ СТАТИЯТА: "За първи път съюзът възнамерява да поеме огромен дълг, за да се справи с икономическите последици от коронавируса".

ТОВА Е ИСТИНСКА ЛЪЖА!!
Не ЕС , а държавите участващи в този променен СЪЮЗ ОТ ДЪРЖАВИ ДЛЪЖНИЦИ ще са тези, които поемат и гарантират дълга ОБЕЗПЕЧЕН С ДЪРЖАВНИТЕ ИМ АКТИВИ!!

ПЛАЩАНЕТО НА ДЪЛГА СЕ ОТЛАГА ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ И ЗАПОЧВА ОТ 2028 ГОДИНА!!

Излизане от тази схема на ВСЕОБЩА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ няма.
Историята с АНГЛИЯ няма да се повтори, а бъдещите поколения ще плащат чрез някакви ЕКОДАНЪЦИ и подобни перверзии сиренцето в капана за мишки което сега ЕС ни предлага!!
3
 
8
 
2
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Жалко същество, от изсипаните глупости в поста ти става ясно само едно: пръскаш злоба, защото и на малките деца вече им е ясно, че ЕС е най-хубавото нещо, което се е случвало на България през последните 75 години!

Апропо, по колко ще получат членовете на Евразийския съюз?
5
 
5
 
1
преди 7 месеца
И пак набутали вътре зелените си проcтотии. Тия 750 МБ - дето ще ги плащат европейските хора и европейския бизнес - ще възстановяват икономически Европа или ще я досъсипват? Апропо - къде изчезна кpeтенът тимерманс, дали не се е озъбил?

Нормалните държави имат за абсолютен приоритет възстановяване на реалната икономика - тука пак се пилеят огромни пари за глyпости... но така е с неадекватни и неизбирани от никого управници.
Да напомним първо - как още мисля около края на февруари, нашият млад и решителен евродепутат Ангел Джамбазки поиска затварянето на външните граници на ЕС, ама урсула го отряза - щото виждате ли - китайските туристи ни били важни !!! Има го това в архивите.
Да напомним второ - как март месец, когато коронавирусът вече косеше в Италия и Испания, тия в ЕК - вместо да вземат спешни мерки за ограничаване на заразата, ПАК се занимаваха със зелените си простотии !!! И сега, вместо да се скрият някъде - ПАК с това ни занимават.

Мислех, че след алкохолизирания дегенерат юнкер няма как да паднем по-ниско в идиoтството на еврошефчетата, ама урсула го бие по всички параметри явно !!!