Тръмп и Twitter: Сякаш притежаваш вестник - само без загубите му

Всички са един дол дренки - демократите и ляволибералната Силициева долина - това е посланието на президента

0
 
3
 
4
Shadow1 до: mrynmryn
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Това е така за много неща. Ако разбирахме всичко нямаше да е интересно. Аз от своя страна не разбирам защо хората купуват таблети например. Но за теб може да има голяма полза от тях. Туитър срещу Фейсбук ще е като PS4 срещу PC, на компютъра можеш да правиш всичко, но конзолата е фокусирана в една ниша и прави нещата там малко по-добре от компютъра. И това е достатъчно както виждаме.
3
 
1
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Туйтър е един от сайтовете, които нямам идея, как са живи. Докато останалите събират информация, под вид на снимки, тук това липсва и всичко е дебилни постове. Нищо което да не можеш, да направиш във фейсбук или друг подобен сайт.
1
 
4
 
2
khao до: фиг.1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
милиардер, ама от тия наследствените некадърници, хахаха
2
 
4
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Щом съществуващите социални мрежи са ляволиберални и ги "заглушават", защо консерваторите не си направят своя? Пари не им липсват, самият Тръмп нали е милиардер. Вярно, че в Силициевата долина никой няма да иска да работи за него, но все ще намери някакви третокласни програмисти - ренегати. Аудитория също си има, наистина не особено грамотна, но повечето са завършили поне основно училище и могат да сричат.