Как Тръмп атакува вербално учените, чиито изводи му противоречат

Подкопаването на доверието на американците в почтеността и обективността на учените е особено опасно по време на пандемия

3
 
2
 
3
преди 11 месеца
*** си ти. Първо - в СЗО учени няма - но само алчни чиновници. Второ - хлорохинчецът е лекарство познато от десетилетия, пациенти с определени заболявания го приемат едва ли не цял живот. Всички истински учени и лекари на първа линия са единодушни, че той - макар и не специално и абсолютно ефективно лекарство за К 19, все пак обикновено помага.
Тръмп е свикнал да вярва на ПРАКТИЦИТЕ - не на някакви теоретици, дето не излизат от кабинетчетата си - и е прав. Да не говорим, че той, като почтен човек, сам яде хлорохин две седмици - т.е. изпита го на самия себе си.

Цялата работа е, че хлорохинът е евтино лекарство и е достъпно - а това на СЗО и на тия, дето се крият зад тях, изобщо не им харесва !!!
4
 
4
 
2
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Тръмп докато чака експертите да се разберат 300% ли ще умрем или само 0.0000%, американците ще умрат от глад. Прав е да ги пуска да бачкат, защото есента ще го изядат с парцалите, с тая безработица от 15-20% :-)
Същата работа като с българските експерти - 50% са за затваряне, 50% са за отваряне. Иди ги разбери кой ще живее, кой ще мре. Най-важното се оказа, дали експертът е на 1,5 метра от шефа, защото само на такова разстояние успява да чуе какво му шепнат.
През това време хората като на тенис мач, въртят главите наляво-надясно и се чудят кой прав, кой крив :-)
1
 
7
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Може би сега настъпи момента в който демокрацията се самоизяде... :) Изключителен тъъпунгер е китеника