100 държавни бензиностанции ще продават горива с минимална надценка

Целта е с пазарни инструменти да се покаже действителната цена, каза финансовият министър Владислав Горанов

   1| 2    
0
 
4
 
16
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Само питам: В Германия и Австрия, вярно ли е, че всичкото гориво минава през държавен склад?
1
 
3
 
15
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
подкрепям идеята!
...все пак резорвоара ми е 75 литра. Сори тесла
0
 
4
 
14
Solar Power до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
***-рено = б у л г а р - рено
Не знам защо *** точно е цензурирано това да го каже уеб сайтчето...
2
 
6
 
13
Solar Power до: фиг.1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ами имаме опит 50 години :) Какво ли не опитахме да правим държавно ..... включително и автомобили :) Да имахме ***-рено :П На държавата работата и е да осигури честна конкуренция чрез закона а не да прави бизнес защото второто не го може със сигурност. Инъче може да очакваме държавна мандра, държавен магазин за бяла техника ..... изобщо куп глупости..... но какво може да очалваш от Амон Ра и един *** който не си плаща и наема дори ....
3
 
5
 
12
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ама то не само от олиото се печели. Може и след като вече Черепа го няма, държавните бензиностанции да получат монопол за продажба на лотарийни билетчета. И винетки. Също и разни други глезотии. Да сложат колонки за зареждане на електричарки на преференциални цени и да убият конкуренцията още в зародиш. Абе, разполагайки с ресурсите на цяла държава, много неща биха могли да се направят. Въпросът е дали ще се намерят достатъчно мотивирани хора за да ги управляват както трябва, или това ще е поредният проект затънал в чиновническо безхаберие.
0
 
7
 
11
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Това дали 9% ДДС е предимство за ГЕРБ е много несигурно. Убеден съм, че Баце ще устиска и е вероятно да смъкне данъка само на още един-два бранша. И аз си задавам въпроса, а не може ли преди изборите комунистите да обещаят единна ставка от 9% за всички стоки и услуги?
PS Защо не я правят 10%, че да се смята по-лесно?
0
 
7
 
10
преди 3 месеца
Забравете бензиноколонките , всичко се върти около складовете и спора с лук относно техните данъчни складове . Лук се опъват да си регистрират отделните бази като отделни данъчни складове , а държавата ги заплашва че ако продължат да се правят на интересни ще регистрират базите на държавен резерв като данъчни складове . Бензиноколонки никой не смята да пврави , поне за сега
0
 
8
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ясно е, че тази игра има доста цели, които не виждаме. Можем само да ги предполагаме. Аз, както повечето тук, можем да си развием всякакви предположения, но няма смисъл. Ясно е едно - в момента зад кулисите се води много яростна битка (Божков е само инструмент в нея). Спомням си коментарите тук, когато имаше проверка за картелно споразумение. Длъжен съм да отбележа, че тогава коментарите бяха против големите частни интереси и по-специално на един голям инвеститор. Тогава обвиненията бяха, че В.Г и Б.Б играят в негова полза. Какво се промени от тогава?
0
 
6
 
8
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Глупости за замазване очите на хората.Те, преди няколко години колегите им от бсп-то така с едни приказки ...за една "реиндустриализация".Но,хорицата наивни шарени пилета им дай!
1
 
3
 
7
Zlato до: Zlato
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Дано само по-бързо ги пуснат, че днес нефта е с десет процента отгоре. Докато регистрират фирмата и няма да остане бензин, от тоя по 60 стотинки дето ще ни го продават.
   1| 2