Моловете отвориха, но клиентите ги няма

Във всички вътрешни пространства е задължително носенето на маски

2
 
2
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не се нападайте и обиждайте моля. Естествено лесно се спира икономика и бавно се рестартира. Същото ще става и в държавата. До нова година поне ще се чудим на кой свят сме. После ще внимаваме, че идват избори. След това ще гоним някакви икономически показатели. Дано моловете стигнат бързо някакъв здравословен за бизнеса им минимум на клиенти и продажби.
1
 
8
 
6
преди 1 година
безмислено беше тва отваряне ! явно се прави под нечии натиск .. вероятно на собствениците на търговските площи или наематалите които иначе ще фалират !
2
 
6
 
5
Solar Power до: shinawatra
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ама поне *** трябва да си купим или предлагаш да сложим листо отпред :)
6
 
2
 
4
penman до: nkavrakov1982
преди 1 година
Няма профилна снимка
Побъркан си ти, при това и мързелив.
2
 
16
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Призовавам никой да не им стъпва в гнусните молове и да не им пазарува от магазините, пълни с ***! Времето е достатъчно хубаво, хора стойте на открито сред природата!
0
 
20
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съвсем нормално и очаквано. Хората не ходят в моловете най-малко по 3 причини:- посещението в мол се съчетава с посещение в питейно/хранително заведение.- остатъчен страх от зараза - особено тънък момент е с меренето на дрехите и работата на климатиците- несигурност в бъдещето - не се знае дали парите няма да станат съвсем кът, ако все още са останали след блокадата. Всички стоки, които не са от първа необходимост, а най-вече луксозните са с намалено търсене.Бонус: научихме се да пазаруваме онлайн и все повече на физическите магазини гледаме като на пробна - виждаме на живо телевизор или пробваме дреха, но ги купуваме по-евтино онлайн. А този ни навик ще се задълбочава все повече
6
 
16
 
1
преди 1 година
Вие какво очаквате ?Побъркаха хората рестрикции,заплахи,сринаха икономиката...Как ще накарат отново потребителите да харчат,и да са сигурни че до половин,една година,няма отново да ги затворят и ограничат,да загубят работата и доходите си...?