Пандемията обезсилва и крайнодесните партии в Европа

COVID-19 подчерта за кратко време жизненоважната роля на имигрантите в европейските икономики и общества

2
 
3
 
3
Императорът до: ing5rov
преди 4 месеца
Не НЕ са нормални - и аз щях да се срамувам да пускам подобни статии !!! Извратеняшките политкоректни европейски медии много обичат да показват медици-емигранти... ама яростно мълчат за неопровержимите факти, че епидемията върлува най-вече между тъмнокожите малцинствени групи - от пришълци от третия свят !!! НАВСЯКЪДЕ в Европа картината е такава - и в САЩ също !!! И не защото вирусът е расист - а поради "културните особености" на тия племенни групи.

Та да попитам каква е ползата, че има 30% лекари или медицински сестри или дори санитари с неевропейски произход (български доктор в Германия не се брои), щом 60% от заболелите са от също така неевропейски произход - и заради тях цялата държава е под карантина и със спряла икономика ???

Питам, знаейки, че отговор няма да получа... и в България я същото - само дето тук онова - "особеното" малцинство и един лекар няма - а чакат на нас - лошите българи расисти и да ги лекуваме и да им плащаме сметката !!!
2
 
5
 
2
преди 4 месеца
"Абе вие нормални ли сте бе ?! "

Не. Журналисти и еврочиновници. И кукловоди.
4
 
5
 
1
преди 4 месеца
"Пандемията демонстрира в кратки срокове жизненоважната роля на имигрантите в европейските икономики и общества."

Който няма имигранти да си вземе , тъй ли ... и кое им е жизненоважното бе Пурко ?!

"Сега гражданите в ЕС имат по-силно нюансирано мнение за миграцията. Това обяснява защо отношението към нея преминава от полюса на песимизма към този на оптимизма в цяла Европа."

Благодарение на коронавируса , европейските граждани обикнали имигрантите ...

Абе вие нормални ли сте бе ?!