Фон дер Лайен: „Зелената сделка“ ще бъде двигателят на възстановяването на ЕС

„Зеленият“ подход ще помогне на европейските икономики да станат по-устойчиви, подчерта председателят на ЕК

   1| 2    
1
 
0
 
14
преди 4 месеца
Единствено спасение за Европа е унищожаването на ЕС !!!! Тая статия го доказва, последните два месеца го доказват !!!!!
4
 
0
 
13
khao до: Valentin13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
всеки добър мениджър, военен или баща на семейство, ще каже - сега не е време за промени, хората търсят успокоение, сигурност, а не още промени
----
говориш за себе си в трето лице, нали ? :D
5
 
3
 
12
Valentin13 до: ing5rov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
и този е слаб, самоуверен и не особено мъдър. ние от Източна Европа сме попаднали между две тежки нискоумни сили - от едната страна Брюксел, от другата Русия. и двете вървят към разпад, не само Брюксел. разпада на тези две безумия ще не навреди много, ще бъде тежко. но след това, ще е добре. дано да стане по-бързо. наричам го процес на световна дез-интеграция. всички държави по-големи от Румъния или Полша ще бъдат в разпад.
4
 
3
 
11
Valentin13 до: ing5rov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
аз го изслушах, често слушам такива мъдреци от североизток. и този е същия - хваща няколко много истински и важни факта, облича ги в огромен товар пропаганда и накрая завършва всичката тази супа с "да живее съветския съюз". и тях ги е хванала умствената недостатъчност, също като и много европейци.
4
 
4
 
10
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
за да се осъществи т.нар. "зелена сделка" се изисква, не проста замяна на въглищна централа с ветрогенераторна такава. трябва структурна промяна на цялата мрежа, на управлението и. който иска нека провери колко време се изгражда 400 кВ линия в Добруджа, предвидена основно за ветрогенераторните паркове, да изнася произведената енергия извън Североизточна България, защото не може да се консумира там. тази 400 кВ мрежа, ще ни включи в пан-Европейски пръстен на енергопроизводството. ток от Дания ще идва до България и обратно. това е процес, който ще отнеме много години, изисква много инвестиции и обучение. такива неща се вършат в спокойно-движеща се икономика и плавен преход. в момента има остра рецесия, нарастващи дългове и безработица, много са обхванати от корона паника. всеки добър мениджър, военен или баща на семейство, ще каже - сега не е време за промени, хората търсят успокоение, сигурност, а не още промени и още несигурност. но не такива са управляващите на ЕС. те са бездарни, безволеви, безумни бюрократи. Европа е имала силни водачи във вековете, това което виждаме сега е жалко и много тревожно. не е ли време да ги разкараме от там? кога са следващите избори?
6
 
3
 
9
Стоян Петров до: Mike Florida
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ся, човек който пише психиЯтър, не може да дава адекватни съвети. Ся, човек който Фърля запетаи през всеки две думи, не може да бъде ментор. Ся, човек който вижда гейове във всеки индивид от мъжки пол, трябва да установи да не би пък той да е гей? За този ЕС ежегодно умират около 10 хиляди души за да се доберат до него, независимо от твоето мнение. Ако не ти харесва, чемодан, вокзал, Москва!
4
 
5
 
8
преди 4 месеца
https://www.youtube.com/watch?v=Hij5XKeBc3I
Андрей Фурсов: Кто получает самую большую выгоду от нынешнего кризиса?!
6
 
3
 
7
Dr. Vatnikov до: korn
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Що се занимаваш да спориш с тролове?!

Тоя Флорида я е виждал само на картата.

:)

Загуба на време и нерви.
8
 
4
 
6
преди 4 месеца
екстра . значи всичко е наред . мyрзилките налазиха новината ... :)))
6
 
5
 
5
ing5rov до: korn
преди 4 месеца
Ако случайно малко разбираш руски , изслушай какво казва Хазин ... остави опорките .
   1| 2