Тръмп vs. Китай: Залог „всичко или нищо“

Атаките на американския президент срещу Китай заплашват всички икономики в Азия

1
 
5
 
6
korn до: крас
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Няма да се плашиш, стегни се малко. САЩ и Европа има опит с други пандемии, испански грип, чума. Здравните системи в САЩ и Европа са най добрите в света. Последните 70 години са най мирните в Европа,преди това всичко е войни, кризи, бедствия, мизерия и варварство. Прочети историята на Европа и ще разбереш от какво е направен европееца и какво е преживял. Ако си мислиш че някви азиатци,африканци или американци са по издръжливи от нас, си в грешка. Да не забравяме че, всички това искаха-рухване на старата система, в коята САЩ бяха лидер и един нов многополюсен свят. Край на глобализацията, граници,болести,кризи и всеки да се оправя. Няма да се оплакваме,продължаваме напред.
1
 
8
 
5
крас до: be_google
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Над 70% от АКТИВИТЕ на УПРАВЛЕНИЕ ЕМИСИОННО на БНБ са в чужди /ЕВРОПЕЙСКИ/ ценни книги и то с ОТРИЦАТЕЛНА доходност.

КОГАТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕ СРИВАТ СЕ СРИВАТ И НАШИТЕ!
1
 
10
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ КИТАЙ И САЩ СА ВЪВ ВОЙНА !!

От ИКОНОМИЧЕСКА тя прерастна в БИОЛОГИЧНА с театър на действие ЦЕЛИЯ СВЯТ!!

Вчера в Китай е поставен по карантина 10 милионен град заради НОВА КОРОНА.
Следвайки логиката на първоначалния сценарий това предполага НОВА ВТОРА ВЪЛНА, която бързо ще обиколи света и ще стигне не само до САЩ , но и до ЕВРОПА, които още не са се справили с първата!!

Забележете как Тръпт прави всичко възможно за да излезе от примката на ПЪРВАТА ВЪЛНА на епидемията, която показа най слабото место на американската а и на ЕВРОПЕЙСКАТА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА система - ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И БОРБАТА С ПАНДЕМИИ.

Азия е източника на повечето пандемии появили се и познати в света, което предполага натрупан с годините ОПИТ ЗА БОРБА И ОРГАНИЗАЦИЯ с ТЯХ каквато нито в САЩ , нито в ЕВРОПА имат.

ТЕРЕНА НА КОЙТО КИТАЙ ПРЕДЛАГАТ ДА СЕ СЪСТОИ СБЛЪСАКА СЪС САЩ, НЕ Е КОСМОСА към който Тръмп се опитва да насочи битката, а ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, където КИТАЙ е много по подготвени от САЩ и Европа.
Сегашното състояние на нещата го доказа.

НЕ МИ СЕ ИСКА ДА МИСЛЯ, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЪС САЩ И СВЕТА ПРИ ВТОРА ВЪЛНА НА ПАНДЕМИЯ, И КАКВО ЩЕ Е ПСИХОЛОГИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЯЛАТА РАСА КОЯТО МИСЛЯ, ЧЕ НЕ Е ПОДГОТВЕНА ЗА ПОДОБНО ЕКСТРЕМНО СЪСТОЯНИЕ.
Мисля, че сме на предела след който ще рухнем не само ИКОНОМИЧЕСКИ , но и ПСИХОЛОГИЧЕСКИ

Зебелязвам безсилието и опита на Тръмп и Европа да ЗАВЪРТЯТ СПРЯЛАТА ИКОНОМИКА поемайки риска от заразата , която според тях е преминава.

АМИ АКО НАИСТИНА ОТ КИТАЙ ДОЙДЕ НОВА ВТОРА ВЪЛНА С НОВ ЩАМ И НОВИ ЗАБОЛЕЛИ?!!

КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕ СВЕТА В ЕДНА СИСТЕМА НА ПРЕКЪСНАТИ ТЪРГОВСКИ ВРЪЗКИ И ОТНОШЕНИЯ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗ СРОК И БЕЗ ВРЕМЕ?!!

КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САЩ И СВЕТОВНАТА СИСТЕМА В ОСНОВАТА НА КОЯТО СТОИ ТЯХНОТО ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО ИЗПОЛЗВАНО ЗА МЕЖДУНАРОДНО РАЗПЛАЩАНЕ.

При блокирана световна система на търговия няма да има РАЗПЛАЩАНЕ, а съдбата на долара като инструмент на разрплащането остава под сириозен въпрос!!

Вероятно много са тези които продължават да живеят във ВИРТУАЛНИЯ СВЯТ на една УМИРАЩА система , които няма да приемат изложените в поста ми съждения.

ОПРОВЕРГАЙТЕ ГИ , НО БЕЗ КВАЛИФИКАЦИИ С ВЛОЖЕНИ В ТЯХ ЧУВСТВА , защото времето на първосигналното повединие отдавна е преминало и всички ние сме в една лодка на която и предстои преминаване през сериозно ЦУНАМИ !!
1
 
8
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Въпросът е дали нашата централна банка има т нар безцинни активи на американскто правителство, нещо като демократичен рекет още отпреди 200та година. Дето се казваше , всяко правителство поставеон от САЩ трябва да набута еди колко си милярда народни пари и резерви в щатски федерални бондове защото те са свещенната крава на демокрацията.....в ред на мисли е и зесекретено. А сега и милярди за скапани самолети....много сте добри десните ....в КРАДЕНЕТО и КОМИСИОННИТЕ!!! ЩЕ ИМА СЪД И ПРИСЪДИ, ако не тук пред Божият престол, в което повече вярвам.
4
 
8
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
тръмпът се оказа типичният глуповат олигарх.....мазен, подъл, коварен тип.

Абе алооооооу
2
 
7
 
1
преди 4 месеца
Агент Дони, go, go, go!