Конспирацията за 5G и коронавируса може да е плод на координирани усилия

Конспиративните теории за здравните рискове, свързани с 5G мрежите, циркулират поне от 2016 г.

0
 
1
 
5
khao до: Valentin13
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
ти си военнен, не си инжиньор :)
0
 
3
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вярно, че инженерите НЕ са литератори, но и аз съм инженер и МОГА да пиша грамотно.
4
 
4
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ако слушаме такива американски пиари като грета тунберк ...по-добре на село с козите, а не у форума на инвестор!!!
2
 
6
 
2
be_google до: Valentin13
преди 1 година
Няма профилна снимка
ти да не ходиш и с алумчинов каскет?!?
Китай са царете на тази технология и ако не беше американската параноя на няклоко дъргти олигарха всичко щеше да е ОК. ДА и това са стотици милиарди пари и няма как да ни се крадат данните ни АКО, АКО не са под американски контрол! НЕ СЪМ “УЛ ЗА ДЕЛО В ЕС ЗА КРАДЕНЕ НА ДАННИ ОТ КИТАЙ, А ТИ Валетнин радоилокатор13???
5
 
6
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
като инженер по радиолокация смея да твърдя, че електромагнитните вълни влияят на човешкия организъм. а свръх високите честоти, които се използуват в 5G още повече. те приближават стойностите на космическите лъчи. затова Твореца е създал защитна мантия около земята, за да не ни достигат космическите лъчи. влиянието на електромагнитните трептения се изразяват в това, че достигайки мозъка ни, довеждат до отделянето на химически вещества към органите. така, че влияние има, доколко е опасно, вероятно не е добре изследвано. дали причинява коронавирус, не се знае от тези, които го промотират. но те добре знаят, че има хора, които няма да преживеят масовото приложение на 5G. като един бивш имплементатор на такива мрежи, мога да заявя колко бързо и полезно за бизнеса може да се осъществи прилагането на тази технология. т.е. финансовите ползи са огромни, невероятни.
като съберем двете, се оказва, че тези, които ще спечелят от това ще дадат мило и драго в разни кампании "не ги слушайте тези ***, бе. няма нищо страшно", и ще заглушат гласа на противниците си. а тези, които ще спечелят, са познати - Брюксел, Вашингтон, Ватикана, мултинационалните, глобалисти. Всичките на хранилка на Поднебесната, някои го знаят, някои не. а Поднебесната тихичко си трае, чакайки звездния си час.