Ядрени мечти: ОАЕ стават първата арабска държава с атомна електроцентрала

Емирствата ще станат първият нов член в "ядрения клуб" за последните 30 години

4
 
0
 
4
zelka007 до: be_google
преди 5 месеца
google --> Noor Abu Dhabi

ядрената е пътник , никога не е била повече от 10% от миксът и постоянно пада % поради куп причини , които не са предмет на този материал ...
0
 
3
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
и байдъуей , не знам кой е отговорен за бановете и цензурата, но не е нормчално от 2009та да ми излиза съобещние като долното и да имат претенции за обективност!!!


You have been permanently banned by admin for the following reason:
Нарушение на правилата на форума!.

марян йорданов като е толкова чувстнвителен го пратете на рецепцията да се поусмихва малко....нищо лично. за разкила от десетки други тук пиша само с ник. винаги е било така.
0
 
5
 
2
be_google до: zelka007
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ти да не си му рекламен агент?!?
трудно е въобще да се каже кое е терорист кой е управляващ в тия радикални страни със салафитския, сунитск и ислям!
Да, честито да им реакторчето. Това е бъдещето, ама защо не си построят 100 квадратни километра фотоволтаици??????!!!!!! Нали ного слънце имало, 50 градуса на сянка, камилити гуркити еднам дишат ог жега......
2
 
5
 
1
преди 5 месеца
мдаа ... този с очилцата , шейхът на дубай ... много интелегнтна и влиятелна фигура в арбският свят . изключително ! много образован , европейско образование и кадетска школа ... нищо общо с царящата дива.щина около тях ... подреди и изгради държава в пясъците ... има интересни "10 заповеди за управление" ... не съм им фен на арабите , ама този обръща стереотипите ... факт , ще имат ядрена централа ... :)))