Защо Путин се готви да остане на власт и след 80-годишна възраст?

Възможно е руският диктатор да държи опциите си отворени, тъй като планира безопасен изход

   1| 2| 3    
30
 
16
 
13
преди 6 месеца
Путлерчук до гроб! Мизерия, кал, септични ями и нискокачествен спирт, това е ежедневието на средностатистическият руснак извън Москва и Петербург ! :D КГБейското джудже явно осъзнава, че ще бъде съден в Хага за военни престъпления в редица държави, за това се завира във властта до заветната си смърт. Ама не се знае, може някой да му я ускори :D Тя тая овча народан любов се купува с пари, ама като свършат парите, идва и любовта. Чудя се само как родните чукундури като АББА и онзи другия пацул, дето любят *** повече от майка си, какво правят в демократична Европа и България, а не идат да помагат на *** да стабилизира *** ? Впрочем бързо обръщайте левчетата в рубли, че влиза еврото :D а Путьовата *** има нужда от копейките ви!
21
 
11
 
12
Стоян Петров до: vzhekoff
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Отвори уста. Сега, вземи хапчето и го постави на езика. Ето ти и вода. Преглътни. След малко ще се почувстваш по добре.
18
 
15
 
11
georgi_shum до: vzhekoff
преди 6 месеца
Всички знаем, че ти, аббата, и мишата сте видни геюви :) не е нужно всеки път да ни го напомняте. СПОКО, обичайте се на воля. Никой няма ви съди и да ви се подиграва.. много.
20
 
12
 
10
vzhekoff до: Стоян Петров
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ти му викаш стояне, той търчи за ***-a да те хване...
30
 
28
 
9
Стоян Петров до: vzhekoff
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ти сериозно ли ги писа тези неща, ве момче??? Как ще сравняваш демократичните(с всичките недъзи на демокрацията) САЩ с раннофеодалната сатрапия русия??? Ти чувал ли си за разделение на властите. Ти не видя ли колко указа на Тръмп бяха отменени от федерални съдии??? Ти не чу ли колко решения сената и конгреса му бяха наложени, даже и това да спре любимият ви СП-2? Ти не разбра ли, че даже и импийчмънт му спретнаха. А сега ми отговори коко пъти руският конституционен съд ще се гъне пред царя путин, за да му осигури царуването?
10
 
16
 
8
ДХДО до: vzhekoff
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ами Тачер, Митеран, Х.Кол, че и с известни уговорки Берлускони, тях по какви критерии ги вадим от графата : „диктатори” ?
12
 
13
 
7
дядя Вова до: ing5rov
преди 6 месеца
22
 
21
 
6
ing5rov до: vzhekoff
преди 6 месеца
абе за тролетариата е важно да оплюят Путин ... пък тайно му палят свещи , да го има по-дълго , та да се изхранват и те ...
15
 
19
 
5
vzhekoff до: terziеv
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ти сега защо така срещу партийната повеля :) Остави хората да си заработят ст'инките :)
Путин не знам к'ъв е, ма САЩ ги управлява Джордж Буш старши два мандата - първо като вице, после и като президент, след туй синът му, пък друг един губернатор на Флорида. Клинтън - 2 мандата президент, жена му - държавен секретар. Т'ва с к'во е по-различно от наследствената монархия - не знам. За Гърция да не говорим - там Мицотакс е вече трето коляно, ако не и повече, същото и с Папандреу. Тея явно не са диктатори. :)
7
 
28
 
4
преди 6 месеца
Дали са почнали пирамидата ?
   1| 2| 3