Half bike: Преоткриването на колелото

То има сериозен потенциал да е продукт, с който да се спортува и да е съпоставим с велосипеда, убеден е изобретателят Мартин Ангелов

   1| 2    
1
 
0
 
11
scott до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
мави, не можа, не може, ама не може бе, да попиваш само с тяло ускурения, центростремителни и центробежни сили и да викаш на това спорт. Ските и сноуборда разчитат на ПЛЪЗГАНЕ. ТОЗ, ХАЛСМЪРТНИКА исак де те размета като пръскачка из лози и при това да напрегаш мусули до краен предел. ужасен съм. чисто самоубийство за юзюра.
2
 
0
 
10
scott до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
ядосах се, щото искат само да продават и да увреждат купувачите си. Аз карам по 200,300,400,600 к с велосипеда. наведнъж и за време. Та, от две премятания видех как след 20 к съм в болницата и инвалид с техната играчка. ОК, има си наивници и млади гъзари дет ше си го земат това. Аз искам да предпазим другите, които искат да спечелат здраве и удоволствие от велосипеда си. И затва - най-доброто е РАННА ГРАДИВНА КРИТИКА и фалит за тез.
1
 
0
 
9
преди 2 години
Няма профилна снимка
Браво на иноваторите. Добра играчка, но само като такава може да се възприема от пръв поглед. Не бих си купил т.к. не виждам практически предимства освен прибирането в багажника. Може би за скейтъри-скачачи е интересно, но за нормален велосипедист който иска лесно придвижване на какъвто и да е терен е безсмислено. Нещо повече прекалено голям меринджей съм за да карам прав :).Сноуборд мога да карам, но не харесвам т.к. е прекалено бавен по писти в сравнение със ски, но признавам, че за дълбок сняг с голям наклон има техническо превъзходство пред пистови ски. Това чудо го рекламират от няколко години и все си остава екзотика и няма масовост. Пожелавам им да има, но и като екзотика могат да се печелят пари - УСПЕХ!
0
 
2
 
8
Mavi Goz до: scott
преди 2 години
Дай го малко по-полека... ;) Или смърт и за ските и сноуборда...? Видно и от самолет е, че джаджата не е за возене на лоясали за дници, а за спорт, който от своя страна често бива екстремен и травмоопасен... Един класически велосипед в ръцете (краката) на маунтийнбайкър-спускач може да бъде доста по-смъртоносен...
2
 
2
 
7
преди 2 години
Няма профилна снимка
Страхотна иновация!!! Браво на компанията и инжинерите и. Българи юнаци и юначки :)!
4
 
0
 
6
преди 2 години
Няма профилна снимка
Като СТРАСТЕН велосипедист ви казвам - РАЗСТРЕЛ ЗА ТОЗ, МИСЛИТЕЛЯ Е НАЙ-МЕКОТО МУ НАКАЗАНИЕ.*** МАЙКАТА НА ЧОВЕКА В ТОВА НЕГОВО "ИЗОБРЕТЕНИЕ". *** *** - ***! БОЛЕН МОЗЪК!Що ше попитате вие - твърдъ това? Ного просто: цялата тежест на тялото се *** върху колената, прасците, колянната става и бедрата. Тоест, вместо предимствата на велосипеда - щадене на ставите поради опората на седалката и конструкцията - имаме пълен погром върху тях. Възможно е само при една лека обиколка от 20к да СКЪСАШ КОЛЯННА ВРЪЗКА, СУХОЖИЛИЕ, МУСКУЛ, РАЗТЯГАНЕ НА СУХОЖИЛИЯ, БОЛКИ В ПРАСЦИТЕ, СКЪСВАНЕ НА АХИЛЕСА - И ТОВА: ПОРАДИ МАЛОУМНАТА КОНСТРУКЦИЯ! ТЯЛОТО СЕ МЕТА ЛЕВО-ДЕСНО БЕЗ ОПОРА И РАВНОВЕСИЕ!!!!!!Смърт за идеята и катастрофа за мислитела. амин.
0
 
2
 
5
zelka007 до: khao
преди 2 години
ами малко е ... даже без спирачка можеш да забиеш нос , само едно паве да няма някъде или да има по-височко бордюрче ... да идеш от офис сграда А до офис сграда В по асфалтираната алея , един тигел да теглиш за пред колежките става , за друго не става ... :)))
0
 
1
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Добре, колелото го преоткрихме. Да се готви топлата вода!Шегувам се. Пожелавам успех на производителите. Знам какво е да започнеш бизнес от нулата.
0
 
0
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ето едно истинско ревю: https://***.youtube.com/watch?v=R3NeRXzYmHw
0
 
0
 
2
khao до: zelka007
преди 2 години
Няма профилна снимка
междуосието ми се струва късо ... за двуметровите тупани като мен ! :)
   1| 2