ГЕРБ с нови мерки за контрол върху изгарянето на отпадъци

Управляващите внесоха промени в Закона за опазване на околната среда

0
 
7
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
БРАВО НА ГЕРБ!
Допускат да се горят отпадъците в пещи , когенерации инсталирани в неработещи заводи, в ТЕЦ-ве!!
Ние простите гласоподаватели ще им плащаме и ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ, А ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И ОТ ТОКА И ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ИМ ПРОДАЛИ ОТПАДЪКА!!

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ: Каква е разликата между РОМИТЕ горящи няколко гуми и ТЕЗИ, КОИТО ГОРЯТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ОТПАДЪЦИ БЕЗ ДА ПРИТЕЖАВАТ ИЗИСКВАЩИТЕ СЕ ЗА ТОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ НА ВОДАТА И ВЪЗДУХА.

НИКАКВА!!
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА Е В КОЛИЧЕСТВОТО НА ОТПАДЪЦИТЕ!!

ТОВА КОЕТО РОМИТЕ ИЗГАРЯТ Е НЕЩО СРАВНЕНИЕ СЪС СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ВНЕСЕНИ ОТ ВЪН ОТПАДЪЦИ КОИТО СЕ ДОПУСКАТ ДА БЪДАТ ЛЕГАЛНО ИЗГАРЯНИ В ПЕЩИ, В КОГЕНЕРАЦИИ, В ТЕЦВЕ ОТ ЕДНА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА И С ЛОБИСТИ В МИНИСТЕРСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА структура целяща не само печалби , но и явно и унищожаването ни като народ и нация.

НИМА ЩЕ ДОПУСНЕМ СЪС ЗАКОН ДА ПРЕВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА НИ В БУНИЩЕ НА ЕВРОПА?!
ВСЪШНОСТ НИЕ ВЕЧЕ Я ПРЕВЪРНАХМЕ.
0
 
7
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ясно е, че няма отказване от това да бъдем изтровени като евреите в АУШВИЦ - БИРКЕНАУ !!!

ТОВА ПОВЕЛЯВАЛО ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!!

ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА : Как без да са налице сартифицирани за изгаряне на отпадъци заводи с ИЗИСКВАЩИ СЕ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА И ВОДАТА ще продължава това престъпление което ГЕРБ и ПАТРИОТИТЕ ще се опитат да облекат в законова рамка?!!

ТОВА КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ ТЕКСТОВЕ Е ДА РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ НА ЕДНИ 538 ФИРМИ КОИТО ИЗГАРЯТ ПО ПЪРВОБИТЕН НАЧИН ВНЕСЕНИ ОТ ЧУЖБИНА ОТПАДЪЦИ, тровейки народа и децата ни!!

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ!!!
ИЗМОРИХТЕ НИ!!