Икономическият министър: Преговаряме за завод с Tesla

Страната ни е с амбиция да има завод за електромобили и да произвежда батерии и акумулатори, твърди Емил Караниколов

3
 
3
 
7
преди 7 месеца
Volkswagen, Tesla - бля, бля. Аз не знам и тия дето са дошли как я карат, не ги ли е малко страх, като виждат как Политици и Прокуратура дружно атакуват бизнеси и фалират големи играчи. Но може би разчитата на това, че ще се оплачат в техните посолства и съответно онези ще си защитят фирмите инвестирали в България, като ще викнат Бойчо за обяснение. Затова атаките са предимно към Български играчи и дружества.
2
 
10
 
6
преди 7 месеца
"Тесла" определи като фалшива новина обявени преговори за производство у нас
16:30 | 07 февруари 2020 | 2 коментара
Споделяне
"Не е приятно, когато един министър започне да генерира фалшиви новини", написаха от "Тесла България" на Фейсбук страницата си по повод тиражираната информация, че с компанията на Илон Мъск се разговаря за откриване на нейно производство в България.

Само преди три месеца Мъск обяви, че компанията е предпочела Берлин за изграждането на първата си фабрика в Европа.
4
 
8
 
5
преди 7 месеца
За да дойде, какъвто и да е голям инвеститор,е нужно да се промени законя за продажба на земя. Навсякъде където има големи чужди инвеститори, те искат сигурност, и да могат да придобиват земя, защото утре ако вкарат милиони, и милиарди, а не притежават нищо за тях това е несигурност. Това важи в пълна сила за производствата. В държавите от Западна Европа, когато инвеститор посети банка с цел кредитиране за бизнес, банката първо му иска нотариалния акт, за земя, че той има земя, и така и банката си подсигурява кредита. В България нарочно нищо не се пипа, по тези закони, защото нашите продажни политици, не желаят конкурентен пазар, на производители и всякакви бизнеси.
0
 
6
 
4
преди 7 месеца
https://www.facebook.com/teslabul/photos/a.246001269511074/611467952964402/?type=3&theater
5
 
31
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
муахахахахахахахаха...... какви палячовци са само тия български полит-имитати!
3
 
23
 
2
khao до: zelka007
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
вместо кибертрък, накрая от завода ще почнат да излизат само бели мерцедеси!... което според песента е първата автономна кола
3
 
29
 
1
преди 7 месеца
да пуснат на мъска как Бащицата чупи дъска и му дават девети дан в южна корея , после в евксиноград на агнешко с картофи и завоЪт е наш ... може и ивана да му пее на ушенце на мъска , да видиш какви автомобили ще почне да проектира , кибертръкса ще бледнее ...