Путин замисля да остане кукловод в сянка

Не е ясно обаче дали руският народ ще одобри плана за нова диктатура със съгласието на управляваните

   1| 2| 3| 4    
0
 
6
 
31
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Еее, стар ушаански похват е крадецът да вика "дръжте крадеца". Нищо ново.
4
 
3
 
30
ing5rov до: mrynmryn
преди 8 месеца
Бравос ... откри колелото ...
6
 
10
 
29
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Под тая статия що пари са се изплатили... Дано ви плащат извънредно за почивните дни. От инвестор са хитри обаче, слагат "путин" в заглавието и генерират достатъчно трафик, за събота и неделя.
16
 
11
 
28
fon до: supertrader
преди 8 месеца
България се е освободила през 1878-ма поради неуспех на опита на Русия да анексира територията ни използвайки основно чужда кръв - тази на българи, украинци, молдовци, румънци, финландци, сърби, черногорци....
15
 
14
 
27
Dr. Vatnikov до: supertrader
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ей, трол, объркал си сайта!
Първо, армията на царя е била с най-многочислен състав от украинци, както офицерски, така и войнишки. Това са военни формирования, чиито имена издават произхода на рекрутираните войници - Киевски, Харковски, Полтавски, Гродненски, Житомирски, Черниговски, Мариуполски и още десетки други.  Освен тях се бият румънци, финландци, белоруси, поляци, литовци, сърби и черногорци.  Второ, царската армия не е тук да ни спасява и освобождава, а да ни вземе от османците и да продължи след това към проливите. Платили сме си, 35 тона злато и животите на много българи, воювали заедно с армията на царя.
Русия, след 1978ма година, се превръща в най-големия душманин на България и затова фактите говорят, яростната съпротива срещу Съединението, подтикването на Сърбия да ни нападне, нападението в Добруджа, бомбардировките на Варна, терористичния акт в св. Неделя, да не говорим пък за масовите убийства слеф 1944та, отнели живота на десетки хиляди българи и сложили на власт най-отвратителните ***! След освобождението, драги ми троле, Русия няма НИТО ЕДИН акт, който да е бил в полза на България. Нито един!
12
 
13
 
26
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ботокс должен строить свои планы в тюрьме. Там его место.
14
 
13
 
25
Стоян Петров до: supertrader
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Това което пишеш е смешно. Тази империя е изградена върху костите на поне 100 000 000 човешки същества, най-много в Русия, но и из цяла Европа. Не си струва. България така или иначе беше освободена по волята на великите сили, след Априлското въстание. Русия побърза за да наложи своята доминация. Вярно техния интерес в случая съвпада с нашия, против друга кървава империя но нищо повече. Все пак 21-ви век сме.
15
 
16
 
24
fon до: supertrader
преди 8 месеца
"ти би ли се жертвал заради някой чужд народ"?

А бе толкова ли си слабоумен да разбереш, че както Стоян Петров не би се жертвал за чужд народ, така и никой руснак не се е жертвал за нашия народ ами са ти набили в главата невероятни руски лъжи.
22
 
21
 
23
supertrader до: Стоян Петров
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
В БЪЛГАРИЯ са гробовете на хиляди руски войници, на техните близки такса няма ли да поискаш загдето техните синове са си дали живота. Или те са го направили за да можеш да спамиш на български език, а ти би ли се жертвал заради някой чужд народ. Защото както разбирам на теб руснаците са ти един народ измежду всички други. Срамно е да мислиш по този начин.
16
 
11
 
22
fon
преди 8 месеца
САЩ достигна добив 13 милиона барела нефт на ден
https://www.eia.gov/dnav/pet/hist/LeafHandler.ashx?n=PET&s=WCRFPUS2&f=W
В Норевегия също има бум с нови полета
https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Huge-New-Field-Sends-Norways-Oil-Production-To-9-Year-High.html

Та на Путин му остава да се обеси.
   1| 2| 3| 4