Русия губи интерес към златото

Страната купи 149 тона от благородния метал за периода януари - ноември 2019 г., което е с 44% по-малко от предходната година

   1| 2    
1
 
4
 
16
Otka4eni reformatori до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да бе... понеже само руснаците имат шпиони и шпионират. Американците, Сърбите, Турците, Гърците нямат... Сигурно и ние нямаме в Македония, макар че както се се отътили на американците сигурно вече нямаме. Че ори и Македонците имат агенти и шпиони у нас... Ама ние се учудваме, че имало руснациКолко тъ,п трябва да си мислиш, че само руснаци били шпионите.. Руснаците винаги са имали и имат агентура в нас, които събират съответната им необходима информация. Американците правят абсолютно същото.... Ех, ама тука в този сайт наистина сте ми забавни колко деби,ли сте се събрали...
П.С. И между другото американците изобщо не се месят във вътрешните ни работи, нали...
16
 
4
 
15
Dr. Vatnikov до: многодобре
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Такива, като теб НЕ желаят независимост, а зависимост от ватенките. Поне си го кажи.
5
 
13
 
14
многодобре до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
...хамериканчетата скоро няма да си правят труда да привикват този или онзи от правителството или от прокуратурата, за да вкара в действие тяхно решение. Така или иначе за бъдещето на България мислят те. До това положение е стигнала нашата независимост!
15
 
7
 
13
Стоян Петров до: многодобре
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Тези неща не се пишат(нагло е), но на теб трябва да ти се обяснят. Колко руски дипломата трябва да изгоним, за да разбереш "кто хозяин дома?".
6
 
13
 
12
многодобре до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
...ако си прав, хамериканските ти дружки нямаше със зъби и нокти да драпат за внимание в Европа и на Балканит. Само със заплахи не става. Скоро и тук ще им припари! Нищо де, нали ти е по-лекичко сега, като си рече приказката. Хайде сега до тоалетната и си лягай!
11
 
5
 
11
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Рашаните са царе на бизнеса кон за кокошка. Изсипаха близо 20 милиарда в Балтийско море, платиха на Украйна 5 млрд долара( 3 глоба и 2 неизплатени доставки за 2014 и 15 година) и сега транзитират 2 млрд кубика, а ще плащат такси за 4. 3 млрд кубика."Транзит российского газа через Украину с начала 2020 года составил около 2 млрд куб. м. Это топливо поставлялось в страны ЕС и Молдавию. При этом «Газпром» по условиям нового контракта о транзите, предусматривающем принцип «качай или плати», заплатил за вдвое больший объем. То есть, как если бы транзит составил 4,3 млрд. куб. м."
18
 
11
 
10
Стоян Петров до: miccaelis
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Аз пък гледах един анализ, според който Русия няма да се обединява с Украйна и Белараус, а самата тя щяла да се дели на независими държави. И гледах друг, според който не била никаква военна сила, щото един самолет не може да вкара в серия(Су-57). Тъкмо подготвиха един и той падна. На кого да Вярвам???
7
 
4
 
9
дядя Вова до: miccaelis
преди 7 месеца
ШОС, БРИКС, Един пояс - един път...
ше, ше, аз пуканки и диван ще намеря.
7
 
4
 
8
miccaelis до: дядя Вова
преди 7 месеца
трудна ше е техната байно ле, нема им е лесно никак ама поне нема им е сефте .... :)) 145+45+9 Рашастан, Укрия и Беларусите пак е малко дееba мaaму треа намерат от некъде поне ош една 100вка млн. народ ..... сиреч всичките от Азия дет завършват на /стан, а дали китайците ше дадат вече е малко друга работа шот те са си купитли там почти всички бивши соц. републики .....
19
 
11
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Истината е проста, както обикновено - просто свършиха парите. С тая иконимика, по-малка от Италия - толкова. Попродадоха американски облигации, купиха малко златце и това е. Между другото, притежанието на злато от Централните банки и от населението често пъти има фрапирщи дисбаланси, например Германия притежава около 3300 тона, догато населението има около 10 000 тона. Но при минимална заплата в Русия два пъти по-ниска от България и средна заплата 20% по-ниска от България, не може да се очаква населението там да инвестира в злато.
   1| 2