Няма опция Иран да влезе в директен сблъсък със САЩ, твърди Мохамед Халаф

Касем Солеймани е готвел преврат и заложническа криза в Багдад, разкри експертът за Близкия изток

1
 
2
 
9
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Атентатът в Сарафово е точно описание на донасянето на иранслия начин на живот! Какъв автогол си заби, ***! А като не ти харесва американския живот, пускай веднага телефона и излизай от интернет, лицемер!
3
 
11
 
8
ing5rov до: korn
преди 8 месеца
Иран да са дошли в България да ти донесат демокрация с техен начин на живот и най вече ценности ?! Ммм ...?
Щот америка май вече няма кътче от нашия живот, дето да не е дошла да ти "оправи" живота !
3
 
7
 
7
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
http://glasove.com/categories/istoriqta-na-1-snimka/news/riki-dzhyrvejs-kym-holivud-ne-znaete-nishto-za-realniya-svyat-povecheto-ot-vas-sa-stypvali-v-uchilishte-po-malko-i-ot-greta-tunberg
...ей тука един пич разправя разни неща за холивууууд!
10
 
9
 
6
korn до: ing5rov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не ссъм фен на САЩ, но има за какво да им се възхищаващ. Най голямата икономика в света, най мощната армия. Красива държава в която се произвежда абсолютно всичко. Лидер при най новите технологии,електрически коли, космически програми,самолети, кораби изкуство, филми, музика, най добрите университети в света, животоспасяващи лекарства, най добрите болници, компании които оперират в цял свят и продуктите им се ползват от хора от цял свят. Хора от всички държави искат да учат, работят и живеят в САЩ, включително и иранци. Я ти разкажи за Иран- колко ирански филма гледа тази година,коя иранска музика слушаш, с колко ирански мацки се запозна, какво произведено в Иран поузваш, дъщеря си в кой ирански университет би искал да изпратиш, караш ли женати да ходи забулена с черни чаршафи,какво те привлича в тази държава и култура.
4
 
3
 
5
zelka007 до: retro_69
преди 8 месеца
лошо няма , не си обърнал внимание ... в повечето сайтове я има още новината обаче от 2012 ... например :

https://www.webcafe.bg/id_387979590
6
 
14
 
4
ing5rov до: penman
преди 8 месеца
ами някои пък , да не казвам какви , се възхищавате от терориста америка ...
17
 
11
 
3
penman до: korn
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Много си прав. Някои, наричащи се българи, а всъщност комунистически зомбита, се възхищават на терориста чалмалия. Но не е изненада, както казваше проф. Димитров, исляма и комунизма са всъщност идеологии за завземане на властта. А народната поговорка казва "краставите магарета се душкат". Гледах по БТВ о.з. полковник Велков, депутат от БСП, който едва ли не с преклонение разказваше за срещата си с ликвидирания терорист Солеймани.
6
 
25
 
2
преди 8 месеца
Егати и всемогъщия тип е бил тоя Сюлеймани...Това - революции,граждански войни,атентати - за нищо ги я нямал...И никой не е успявал да му се противопостави -САЩ,Израел,НАТО,ЦРУ и т.н. А най-интересното е,че аз лично,/пък и предполагам и други/ чух името му за пръв път,когато го думнаха...Значи е бил и мега потаен......А бе ,какво е това посолство с 5000 души персонал в Ирак...Ако броя служителите се определя пропорционално на населението в дадена страна ,то в посолството на САЩ в Китай би трябвало да бачкат около 200 000 души...?!Сигурно има някакъв друг механизъм за определяне броя на служителите...Интересен свят...:)
21
 
10
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Този ирански ислямист е отговорен за терористичен акт на територията на България. Всички българи възхваляващи терориста одобряват терористични атаки на българска територия, което ги прави опасни за народа и трябва да бъдат арестувани. Време е службите да се задействат, ислямистите са сред нас.