"Турски поток" ще бъде пуснат в експлоатация на 8 януари в Истанбул

Руският президент Владимир Путин ще посети Турция през първото десетдневие на януари

   1| 2    
2
 
7
 
15
Императорът до: Стоян Петров
преди 9 месеца
Стоенчо - утешавай се колкото можеш... щото аз не искам да отидеш да се люляш ;)
5
 
11
 
14
Императорът до: zelka007
преди 9 месеца
Зелков - чакаме го тоя LNG, дето да конкурира по цена гръбния газ от Газпром или от където и да е другаде... ама няма да го дочакаме. Защо според тебе САЩ земята изровиха, за да спрат СП2 ??? Ами защото знаят, че благодарение на него и на другите обходни трасета, Газпром ще наложи такива цени, че нито един конкурент няма да издържи !!!

Що САЩ тихичко не оставиха руснаците да си строят газопроводчето, а после да ги смажат с 20% или поне 10% по-ниски цени? - САМ си отговори.
16
 
10
 
13
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Вярно че умишлено хиперболизирам. Но един му.ньо да стои в кремъл и да ни се зъби непрекъснато, ние сме ви освободили, ние ви даваме газ, вие сте длъжни да ни строите поток(АЕЦ), ние винаги сме ви помагали, лично аз не приемам. Даже и част от това което казва да е истина, то е останало назад, там далеч. Нямам намерение да променям света, но не съм съгласен разни нещастници като нисичкия клептоман да ми задават дневния ред. За таи цел на тази земя сте изпратени Вие.
7
 
12
 
12
преди 9 месеца
Значи ако украинската тръба нещо земе да пресъхне Баце требе да ходи да се покланя и моли на султана за 1-2 милиарда куб.м.
5
 
5
 
11
supertrader до: Solar Power
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ти дай едни лесни пари и богатство на прости хора както прави богатия запад пък гледай обогатилите се по този начин какво ще ти направят. Това е същото като със спечелилите от лотарията - забъркват се в престъпления, биват затваряни в затвори. Да си чул някой спечелил от лотария да е направил с капитала си нещо полезно и с това да се е прочул. На печелещите от енергоизточници пари акъла им стига до толкова че да тръгнат да работят срещу себе си.
12
 
10
 
10
Solar Power до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Боли ме фара аз съм енерго и топло независим. И вие можете но не искате ... готино ви е да сте зависими от русия сащ турция ..... съдба какво да се прави и прост да си пак не е лесно :)
9
 
15
 
9
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Стоенча *** твърдеше,че нямало да има ТП :) - Стоенча е достоен заместник на синоптика от шоутона гологлавия.
10
 
16
 
8
Hahoto до: Стоян Петров
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Стоенчо, да си представим хипотетично, че мокрите ти сънища се сбъднат. Ако си мислиш, че света ще стане по-красив и бял, жестоко се лъжеш!!!
15
 
9
 
7
zelka007 до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
импе , абе тия с тоя lng и тия терминали дето ги строят наред , да не прецакат на вовата и на саша милер дългата позиция с тия тръби ... че като гледам са го напънали здраво , гласят до 40% от европейския пазар на газчица да е от lng :

https://www.lexology.com/library/detail.aspx?g=9e6a4f71-4aab-4ee1-b1a0-593b5d9e04cd

и това с тоя зелен водород , дето си немаха работа датчани , белгийци , холандци , ингилизи и норвежци , да започнат да се занимават , там да разреждат убавата газчица ... то и сега скъп руския газ , и продължава да поскъпва , хептем ще утече на саша милер усмивката ... добре че опънаха тръба до китай , там да капе нещо ... глей кво става с руската газ :

https://www.indexmundi.com/commodities/?commodity=russian-natural-gas

и виж спот пазара в ЕС :

https://www.powernext.com/spot-market-data

са представяш ли си онази убавица датчанката , Маргрете Вестегер , се сдуши с шефката Урсула фон дер Лайен , и допрецакатат по зеленяшки нещата и вземат та сключат дългосрочни договори за lng с разни новоизлюпени производители , жадни за евра ... вместо да се нахендрят на сашата и вовата дето искаха да продават газ в европата по $300-400 за илядо ... тц , тц , тц ...
23
 
7
 
6
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Бъди точен, Стоян Бей(Сюлейман Великолепни).
   1| 2