Изборите в Хонконг се превърнаха във вот на недоверие срещу Пекин

В неделя беше отчетена безпрецедентната избирателна активност от над 70 процента

3
 
2
 
3
michaelis18 до: bgMan
преди 9 месеца
напротив тоя шушшляк го е написал тоя път точно ама как си требе .... То се види и от самолет че е в стил Майдана цветната революция и аз им се чудя на търпението на чайниците как не са пратили военните да им изпочупят тиквите на "демократите" т.е. грабителите и рушители на държави справка наща, САЩ, Укрия, Руските пляски и изобще къде има "Демокрация" всичко е строшено
2
 
5
 
2
bgMan до: s3
преди 9 месеца
Целият ти пост е манипулативно лъжовен стил..
Едно е просто някой да реши да се цепи, въпреки че и това си е негово право (или според теб такова право имат само Крим и Донбас), съвсем друго е това, което се случва в Хонгконг. Не всички обичат комунистическа диктатура като теб и няма да си дадат свободите без бой. Какво стана с китаеца дето водеше Интерпол и после изчезна някъде в Китай? И той ли е "отцепник" или просто няма право да продължи да живее защото от ККП са решили така.
9
 
9
 
1
s3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Нещо не е ясно какво искат тези хора от HK? Те са си китайци, жители на Китай, а не искат да спазват законите. Може би искат да се цепят от държавата, което си е един вид предателство към народната република и следва да носи последствия. Все едно у нас да речем Кърджали да каже че иска да се цепи от държавата и столицата която я управлява ... Ами странно звучи.