IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ори Нив: Имаме над 15 сделки за River park през последния месец и половина

Целта ни е да привлечем в комплекса хора, а не купувачи–инвеститори, посочи главният изпълнителен директор на компанията Real Estate Developments

18:29 | 04.11.19 г. 3
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;&nbsp;River Park</em></p>

Илюстрация:  River Park

"Основната ни целева група са семействата, които имат, или предстои да имат деца. Професиите са – работещите в сектора на ИТ, банкови и финансови компании, адвокати", обясни той. "Усилието ни е да привлечем като купувачи българи и хора, които ще живеят в комплекса, а не просто инвеститори, които няма да ползват жилищата в голяма част от времето".

Според Ори Нив 75% от терена ще бъдат зелени площи и къщите ще бъдат с големи отстояния една от друга. Локацията също е отлична – близо до ски лифта и до един от големите търговски центрове.

"В комплекса ще живеят 352 семейства и стотици деца ще отраснат там", заяви той.

Главният изпълнителен директор на компанията Real Estate Developments разкри, че името River Park идва от факта, че на източната граница на парцела има малка река.

В цялото разположение на проекта ще има над три хиляди дървета. Теренът е дълъг над 700 метра и е широк 300 метра. Парцелите са два – основният с къщите е с площ 215 декара, а по-малкият е с площ пет декара. Общата РЗП на всички 352 къщи ще е 90 хиляди квадратни метра, включително с подземното ниво.

"Имотът се изгражда на три фази – в първата ще бъдат построени 110 къщи, след като ги продадем, ще изградим още120 и в третата фаза ще построим останалите. За целия проект ще бъдат нужни пет години", информира Нив.

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
Naematel
преди 4 години
Бягайте далече ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 0
ejko
преди 4 години
Не виждам някакво съществено незастроено пространство в проекта. Усещането със сигурност няма да е като да живееш в къща, а по-скоро в многофамилна сграда в добре уреден квартал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 1
xkm
преди 4 години
""...и къщите ще бъдат с големи отстояния една от друга.""Хм... Падат се по около 615 кв.м. на къща . Големите отстояния може би важат за самостоятелните къщи .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още