Санкциите са новият начин за водене на война от САЩ

Америка слива икономическата си политика със стратегията за национална сигурност

1
 
2
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Съгласен съм с перчема в случая.
Китай става прекалено силен и това, което прави Тръмп трябваше да стане още преди известно време (да кажем преди 5-10 години). Сега ще е по-трудно и по-продължително. Китай няма да се промени и да стане демократична държава. Ще бъде диктаторска - налагайки своите политики със сила, и натиск на гражданите си, със следене и вкарване в затвора и наказание без съд, с огромна цензура, с кражби на технологии и т.н. и т.н. Това за сега обикновенния европеец или американец не го засяга, но в даден момент, когато набере и стабилизира мощта си такъв тип държава ще почне да трови геополитиката. Ще почне да завзема територии, примерно Тайван и Хонк Конг. Ще подкрепя още повече подобни държави като Иран, Венецуела и т.н. И от там като имаш супер сила можеща да влия директо на геополитиката (чети - да прави каквото си иска), ще се почнат подмолвните саботажи в запада за повече влияние и власт. Тогава ще почнем да го усещаме доста по-силно, но вече ще е прекалено късно.
3
 
7
 
2
преди 10 месеца
накрая всички ше им наложат санкции на Сашевци и никой нема ги бръсне за слива повече, толкоз им беше на 30 годишната империя с история от оня ден съставена от евврогейци прескочили оградата ...
0
 
9
 
1
преди 10 месеца
Светът е виждал и по агресивни водачи. И този ще го преживеем, Земята няма да спре да се върти заради санкции, отхвърлени споразумения и черни списъци. Човеците сме уникални по това, че намираме начин да оцелеем независимо от обстоятелствата в които сме поставени. Един перчем не може да ни уплаши...виж един немски мустак ако излезе ще се замисля.