Бойко Борисов: България се характеризира с нарастващи бюджетни излишъци

Гарантирано вдигаме доходите във всички сектори през следващата година, каза още премиерът

11
 
3
 
5
преди 1 година
Бюджетният излишък, затова е излишък защото не е похарчен/откраднат. Не твърдя че са много честни, но изказването ти е грешно.

По въпроса за ефекта и къде стига също може да се спори. Познавам доста хора, които изобщо не са фенове на ГЕРБ, още по-малко пък в партията, но стандартът им на живот се подобрява ежегодно. Това, което мен много ме ядосва е че ръстат на България изобщо не е впечатляващ. Единственото, което ме успокоява е че поне няма някакво залитане на изток или някаква дива икономическа експерименталност като тази на БСП през 90-те години.

Но всичко има край. На следващите избори махалото ще отиде на ляво. И както вече сме го виждали, тези които ще го отнесат нама и да посмеят да се оплачат.
1
 
17
 
4
преди 1 година
Всъщност това е само част от реалността защото при управлението на гербавите България се характеризира с нарастващи бюджетни излишъци, които се усвояват и крадат само от членовете на партията и техни ортаци.
През всичките години на управление на ГЕРБ досега само слушаме за положителни финансово-икономически параметри но интересно защо ефекта от тях никога не стига до хората извън партията.
0
 
16
 
3
преди 1 година
Комунягата Борисов да смачка *** !?
13
 
4
 
2
преди 1 година
https://money.bg/economics/darzhavite-v-sveta-koito-iznasyat-nay-mnogo.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=title къде е северна Монголия
25
 
11
 
1
преди 1 година
ББ мачкай троловете и комунагите!!! абба на сатурн