Германия – нация на акционерите?

Само през миналата година още над 250 000 граждани на федералната република са придобили акции

3
 
7
 
4
ABBA до: Minka
преди 3 години
Бягат от територията:1. Защото няма работа.2. Няма заводи - които да търсят умни хора.Няма пари - няма раждаемост.Но Тикво-Рапона с природната си интелигентност не може да прилъже свестен инвеститор!Що тия като влагат - и искат.Ако си от Софето, каква ти демографска криза !?Селянин до гражданина, гражданин до селянина = н'еа празно!
2
 
7
 
3
Minka до: ABBA
преди 3 години
И според теб, кой щеше да работи в завода на Фолксваген? Емигрантите щяха да се върнат, щото Тато 2 им обещава светло бъдеще ли? Проблемите с демографията тепърва ще се усещат и ще са болезнени. "Пенции" след 20 години откъде?
8
 
8
 
2
преди 3 години
Според мен гореизложените данни разкриват нещо важно и това не е някакъв си имагинерен просперитет както намеква статията. Мисля, че е нужно да си припомним баснята за момчето лъскач на обувки, което се изявява като акционер на нюйоркската фондова борса през 1929г. Няма по-красноречиво доказателство за балон от това толкото много дребни акционери да вложили парите си в акции на борсата - няма нито един случаи в историята когато това да е завършило със щастлив край.
6
 
8
 
1
преди 3 години
Германия нация на акционерите? Ъмчи да, знаят къде да си влагат парите.Тикво-Рапона изпусна нов завод на Фолксваген - убега у Србско!