Започват проверки на трите ЕРП-та заради скъпия ток на свободния пазар

В понеделник председателят на енергийния регулатор Иван Иванов свиква среща с всички основни участници на свободния пазар за електроенергия

0
 
0
 
5
khao до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ти си нашата форумна ванга бе... ама ае следващия път дай прогнозата в аванс,..
1
 
1
 
4
преди 2 години
"Целта е да се набележат допълнителни мерки за повишаване количествата електроенергия за пазар „ден напред“ и намаляване на натиска за търсене на електроенергия на този сегмент."

Еми ше пуснат едно окръжно до Слънцето и Ветъра да не бойкотират "прехода към светлото бъдеще и да надуят добива от ВЕИ, щот нещо ич не участват от 2-3 месеца на "свободния пазар"... :lol:
1
 
1
 
3
преди 2 години
Хехе... Още една прогноза на старото *** се сбъдна... Още лани дедо ви Мави писа, че свободният пазар на електроенергия ще доведе до драстично повишение на цените по мноо прости причини, ама тука разни евротолерасти, и обикновени пеерасти, псевдоинвестори и ужкапиталета, зелки, лелки и друг зарзават го заливаха с политически екскременти... Нищо де, за професионални писачи по сайтовете е разбираемо... те винаги са изненадани, но винаги имат прости обяснения - комунистите, Доган и Русия е в дъното на сички беди... Щот те, а не ЕК разпоредиха либерализацията на енергетиката... :lol:
1
 
8
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ха ха ха това вече буди само присмех.Тия хора не знаят къде са за какво става въпрос....УжасТ...
1
 
17
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Само не разбирам какво е общото между цената на тока на борсата и ЕРП-тата. Или май някой се опитва да замаже положение и пак стандартните виновни.