Путин и Си се обединиха в единен фронт срещу протекционизма

По думите на руския държавен глава нарастващата световна тенденция за протекционизъм и търговски бариери е особено предизвикателство за азиатските икономики

4
 
4
 
4
supertrader до: Sakamano
преди 2 години
Няма профилна снимка
Те си ги приказват тези неща така за по весело. Иначе в Китай капиталовия контрол продължава.
14
 
8
 
3
Sokratus до: Sakamano
преди 2 години
Няма профилна снимка
Едни от най-протекционистичните държави, говорят да правят фронт против протекциите!?! Те са царе на популизма! Само празни приказки от устата на лилиПутин! Единственият им шанс на тези е Дедо Дони да се задържи на власт и да продължи да се излага! А той го прави доста добре!
;)
19
 
9
 
2
преди 2 години
Ама че лицемери, Китай и Русия винаги са водили протекционистка политика, но когато и САЩ започнаха да правят същото, веднага станаха най-върли фенове на свободната търговия.
7
 
22
 
1
преди 2 години
"За Япония е от особена важност да си възвърне контрола върху островите, така че би било малко вероятно страната да се съгласи на сделка без да получи предварителни гаранции от Русия."

Не бе Еленче, не! От особена важност на американците още от 50-те години е японците да нямат мирен договор с руснаците. И до сега успешно действат.
Даже мирен договор бе почти сключен, но американските военни бази с настъпателни оръжия спряха процеса. Да не са тъпи руснаците да получат американска база там, дето им излизат корабите в океана.

А Еленче, видиш ли как може да си журналист или пропагандатор (джурнаглист)...?